Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Hyundai Kona: Ανταγωνιστικό σε τιμή και εξοπλισμό

Διαβάστηκε από 5580 αναγνώστες - 28/7/2021

Το Hyundai Kona ανανεώθηκε και επανέρχεται στην κατηγορία των μικρών SUV συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογία και άκρως ανταγωνιστική τιμή. Στην προκειμένη περίπτωση διαθέτει τρικύλινδρο μοτέρ 120 ίππων, ήπια υβριδικό σύστημα και το «έξυπνο» κιβώτιο iMT.

Το Hyundai Kona έκανε δυναμική εμφάνιση στην κατηγορία των μικρών SUV και αποτελεί πλέον ένα σημαντικό μοντέλο στη γκάμα της Κορεάτικης εταιρείας. Σε μία περίοδο, λοιπόν, που τα μοντέλα της Hyundai ανανεώνονται, το Kona δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Αλλαγές υπάρχουν στην εξωτερική σχεδίαση, στο εσωτερικό, αλλά και σε επίπεδο τεχνολογίας, ενώ στα χέρια μας βρέθηκε η έκδοση με τον γνωστό τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 120 ίππων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Κοιτώντας κανείς την ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση του Hyundai Kona, θα διαπιστώσει ότι το εμπρόσθιο μέρος έχει αλλαχθεί πλήρως λόγω της τοποθέτησης νέου προφυλακτήρα. Τα φωτιστικά σώματα παραμένουν «διαιρούμενα», με τα ημέρας να είναι λεπτά και τα κάτω πιο τετραγωνοποιημένα. Παρόμοια αλλαγή έχουμε και στο πίσω μέρος, όπου και πάλι έχει γίνει αντικατάσταση του προφυλακτήρα και της σχεδίασης των κάτω φωτιστικών σωμάτων. Κατά τα άλλα, το ανανεωμένο SUV της Hyundai διατηρεί τα «crossover» χαρακτηριστικά του, με τις πλαστικές επιφάνειες στο κάτω μέρος του αμαξώματος και τις ράγες οροφής στο επάνω μέρος.  



Εσωτερικό: Πιο προηγμένο τεχνολογικά
Διακριτικές αλλαγές εντοπίζονται και στο εσωτερικό του ανανεωμένου μοντέλου, ενώ συνολική αναβάθμιση έχει γίνει σε επίπεδο εξοπλισμού. Η πρώτη διαφοροποίηση εντοπίζεται πίσω από το τριάκτινο τιμόνι και πρόκειται για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων μεγέθους 10,25 ιντσών που συναντάμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας. Από εκεί και πέρα, στην κεντρική κονσόλα έχουμε οθόνη αφής για την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών μεγέθους από 8 έως 10,25 ίντσες, ανάλογα με την εκάστοτε έκδοση. Η ποιότητα των υλικών παραμένει στα ίδια επίπεδα, με το σύνολο των επιφανειών να φέρουν σκληρά πλαστικά, η συναρμογή των οποίων δείχνει ποιοτική εξασφαλίζοντας την απουσία μελλοντικών τριγμών. Όσον αφορά στους χώρους, το ανανεωμένο Hyundai Kona παραμένει στα ίδια επίπεδα, με αποτέλεσμα να καλύπτει άνετα τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας. Σχετικά με τον χώρο αποσκευών, υπάρχει μία μικρή αύξηση με τον όγκο να φτάνει πλέον στα 374 λτ.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε