Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όμορφο και πρακτικό είναι το εσωτερικό του Kia Rio, ενώ παρά την αποκλειστική χρήση σκληρών πλαστικών, η ποιότητα ικανοποιεί.

Οι χώροι είναι πολύ καλοί για 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους, με το Rio να είναι από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας.

Εσωτερικό- Χώροι: Ομορφο, πρακτικό και καλό ποιοτικά

Διαβάστηκε από 7098 αναγνώστες - 29/11/2017

Το εσωτερικό του Rio δεν διαφέρει στο ελάχιστο σε σχέση με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις του –αναμενόμενο- και εξακολουθεί να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευχάριστο σε εικόνα και απόλυτα ικανοποιητικό σε ποιότητα. Η διχρωμία σε ταμπλό και επενδύσεις της έκδοσης της δοκιμής μας προσθέτει επιπλέον πόντους στο συνολικό σύγχρονο διάκοσμό του, ενώ όπως πλέον επιτάσσουν οι καιροί, δεν μπορούν να λείπουν και τα high tech στοιχεία. Ετσι, στο κέντρο του ταμπλό φιγουράρει η οθόνη αφής με μέγεθος 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, ενώ ιδιαίτερα καλαίσθητα είναι το πάνελ για τις ρυθμίσεις του κλιματισμού και ο πίνακας οργάνων που χησιμοποιεί αναλογικά όργανα. Η ποιότητα βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, παρά τα σκληρά πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί παντού και την διαφορά κάνουν η πολύ καλή συναρμολόγηση και το προσεγμένο φινίρισμα.Ο οδηγός κάθεται άνετα και θα βρει εύκολα και γρήγορα την ιδανική θέση οδήγησης, με το Rio να εμφανίζει και αρκετές πρακτικές θέσεις για αντικείμενα για τον ίδιο και την παρέα του. Οι χώροι του νέου Rio αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα δυνατά του σημεία, αφού είναι ικανοί για την άνετη μεταφορά έως και 4 ενήλικων επιβατών χωρίς παραχωρήσεις για τους πίσω. Last but not least, όπως λένε και οι Αγγλοσάξονες, ο πάνω από το μέσο όρο χώρος αποσκευών. Με χωρητικότητα 325 λίτρων, επιβεβαιώνει με τη σειρά του τον ευρύχωρο χαρακτήρα του Rio γενικότερα για τα δεδομένα της κατηγορίας και θα μεταφέρει με ευκολία τα πράγματα και των 4 ατόμων που το αυτοκίνητο θα φιλοξενήσει στο εσωτερικό του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ