Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανετο, ασφαλές και ευχάριστο είναι οδηγικά το Kia Rio με τον diesel κινητήρα να του προσφέρει και «παραπανίσια» ζωντάνια.

    Οδική συμπεριφορά: Ισορροπημένο, ακριβές, απολαυστικό!

    Διαβάστηκε από 7095 αναγνώστες - 29/11/2017

    Η συγκεκριμένη έκδοση με πετρελαιοκινητήρα του Kia Rio, χαρακτηρίζεται από την επάρκεια δύναμης και την πλούσια ροπή που προσφέρει, καθιστώντας το ένα ιδιαίτερα ευχάριστο στην καθημερινή χρήση αυτοκίνητο. 
    Ο χαρακτήρας και η ισχύς του κινητήρα είναι πάντα εκεί και σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν στα κέφια και τις εντολές του οδηγού, άσχετα αν αυτά περιλαμβάνουν την καθημερινή μετακίνηση «σπίτι-δουλειά», μια σβέλτη βόλτα του Σαββατοκύριακου ή ένα ξεκούραστο ταξίδι. 
    Απόλυτα ισορροπημένη στην λειτουργία της παρουσιάζεται η ανάρτηση βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα. 
    Έχει μεν μαλακή ρύθμιση, με αποτέλεσμα να απορροφά ιδανικά τις όποιες ανωμαλίες θα συναντήσει το αυτοκίνητο στο δρόμο, ωστόσο δεν επηρεάζει καθόλου την κατευθυντικότητα και το σίγουρο πάτημα που επιδεικνύει το Rio και σε πιο απαιτητικές διαδρομές. Εκεί, το αμάξωμα παρουσιάζει κάποιες κλίσεις που είναι αμελητέες, ενώ η τάση για υποστροφή παρουσιάζεται χωρίς να εκδηλώνεται ποτέ, στρίβοντας έτσι αποτελεσματικά. Η αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός είναι θετική άσχετα αν το τιμόνι είναι σχετικά ελαφρύ. 
    Στα αντίποδα, το κιβώτιο ταχυτήτων έχει πολύ καλή αίσθηση και θετικό κούμπωμα των σχέσεων, προσθέτοντας τους δικούς του πόντους στην οδηγική απόλαυση που το σύνολο είναι ικανό να προσφέρει.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ