Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Ήπια υβριδικά μοτέρ βενζίνης και diesel, έκδοση υγραερίου και Plug-in hybrid

Διαβάστηκε από 11530 αναγνώστες - 14/7/2021

Δεν είχαμε εκπλήξεις στους κινητήρες του ανανεωμένου Kia Ceed το οποίο προσφέρεται με ευρύτερη γκάμα επιλογών. Entry-level επιλογή είναι ο 1000άρης βενζινοκινητήρας των 120 ίππων με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων ο οποίος συνεργάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V για καλύτερες επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Ο ίδιος turbo τρικύλινδρος κινητήρας προσφέρεται και σε έκδοση διπλού καυσίμου με υγραέριο, συνολικής ιπποδύναμης 100 αλόγων, ενώ ο diesel 1,6 λίτρων κινητήρας mHEV αποδίδει ισχύ 136 ίππων. Στην δεύτερη θέση των βενζινοκίνητων εκδόσεων είναι ο 1.500άρης των 160 ίππων την ώρα που ο 1.600άρης των 204 ίππων υπάρχει στην κορυφαία έκδοση GT και συνδέεται αποκλειστικά με 7-τάχυτο DCT κιβώτιο.

Έκδοση διπλού καυσίμου βενζίνης-υγραερίου 100 ίππων και στην κομψή επιλογή Kia ProCeed.

Έκδοση διπλού καυσίμου βενζίνης-υγραερίου 100 ίππων και στην κομψή επιλογή Kia ProCeed.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Στην wagon έκδοση αμαξώματος υπάρχει έξτρα Plug-in hybrid επιλογή με τον άμεσου ψεκασμού βενζινοκινητήρα GDI 1,6 λίτρων να συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 44,5 kW και μία μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 8,9 κιλοβατώρων. Η ταχύτητα μεταδίδεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη σε συνδυαστική ισχύ 141 ίππων και ροπή 265 Nm. Η αυτονομία του wagon Kia Ceed φτάνει τα 58 χιλιόμετρα.
 
Η ανανέωση του Kia Ceed αφορά το κλασικό hatchback μοντέλο, το wagon και το κομψό ProCeed. To crossoverίζον XCeed αναμένεται να κυκλοφορήσει σε facelift πιθανώς τον επόμενο χρόνο. Η παραγωγή του κορεατικού μικρομεσαίου θα ξεκινήσει τον Αύγουστο στο εργοστάσιό στην πόλη Žilina της Σλοβακίας, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν έως το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »