Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Αριστη κατάσταση και πλήρες ιστορικό, διατηρούν την μεταπωλητική του αξία υψηλά

    Διαβάστηκε από 26914 αναγνώστες - 16/3/2020

    Η αγορά ενός καλού μεταχειρισμένου, δεν συνεπάγεται μόνο το γεγονός πως εξοικονομείτε περισσότερα λεφτά από την αγορά ενός καινούργιου. Έχει και όφελος στο μέλλον, καθώς μπορεί να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την αξία του και να επωφεληθείτε από μία μεταγενέστερη πώληση του στον μέγιστο βαθμό. Για να συμβεί κάτι τέτοιο σημαίνει πως η επιλογή σας οφείλει να πληροί μερικές προϋποθέσεις τις οποίες έχουν ως κανόνα οι μεγάλες και διακεκριμένες εταιρίες εμπορίας αυτοκινήτων.

    Το αυτοκίνητο το οποίο θα σας αποφέρει το μέγιστο μελλοντικό κέρδος, οφείλει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση τόσο στην εξωτερική του εικόνα, όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο. Γρατζουνιές, βαθουλώματα, ζημιές στο σαλόνι του εσωτερικού, οφείλουν να απουσιάζουν πλήρως από ένα καλό μεταχειρισμένο, όπως θα δείτε και εδώ, καθώς η γενικότερη εικόνα του παίζει τεράστιο ρόλο στην συνολική του εκτίμηση. Μην ενθουσιαστείτε με ένα μοντέλο και προσπεράσετε αρκετές εξόφθαλμες ατέλειες του, καθώς πρέπει να υπολογίζεται και την εικόνα του στο μέλλον.

    Εκτός από την εμφάνιση, το ενημερωμένο βιβλίο service του αυτοκινήτου και το πλήρες ιστορικό του, είναι το μεγαλύτερο χαρτί για την διατήρηση της αξίας του. Ένα αυτοκίνητο με 100.000χλμ. το οποίο έχει λάβει ευλαβικά τα service του κρατώντας το αντίστοιχο αρχείο, αξίζει πολλά περισσότερα από ένα ίδια γενιάς μοντέλο με 60.000χλμ. που δεν έχει τηρήσει τους προγραμματισμένους του ελέγχους.
     

    Η μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να εξασφαλίσει ένας αγοραστής, είναι το προς αγορά μεταχειρισμένο, να έχει δεχθεί όλα τα service του αποκλειστικά σε επίσημες αντιπροσωπείες, ενώ ακόμα και ο έλεγχος πριν την αγορά αυτού, να πραγματοποιείται επίσης σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Έτσι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.