Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Σε άριστη μηχανική κατάσταση, και με εγγύηση λειτουργίας, ανεξαρτήτως καυσίμου

    Διαβάστηκε από 26901 αναγνώστες - 16/3/2020

    Η παράδοση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πρέπει να συνοδεύεται από μία σειρά διεργασιών, που αφενός θα εξασφαλίζουν την κατάσταση του οχήματος, αφετέρου θα διευκολύνουν το νέο αγοραστή. Έτσι, κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που παραδίδεται οφείλει να έχει περάσει Κ.Τ.Ε.Ο., το οποίο αποτελεί το επίσημο χαρτί για την συνολικότερη κατάσταση του αυτοκινήτου, τα χιλιόμετρα του και φυσικά το γεγονός πως δεν εκκρεμεί κάποιο πρόστιμο στο όνομα του. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο οφείλει να έχει δεχθεί ένα γενικό service ώστε να εξασφαλιστεί η καλή του κατάσταση και πως είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις του νέου οδηγού, αλλά και έναν βιολογικό καθαρισμό, ώστε να απομακρυνθεί και το παραμικρό ψεγάδι από την πρότερη χρήση του.

    Εκτός από τα παραπάνω που πρέπει να θεωρούνται δεδομένα, μεγάλες εταιρίες όπως η προχωρούν ένα βήμα παραπέρα τις υπηρεσίες τους, καθώς κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που πωλείται, συνοδεύεται από 6 μήνες γραπτής εγγύησης, χωρίς ψηλά γράμματα και εξαιρέσεις. Έτσι, ο αγοραστής μπορεί να απολαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο, χωρίς άγχος και δεύτερες σκέψεις.  

    Προσοχή: Μην εντυπωσιάζεστε και πέφτετε στην παγίδα των πολυετών εγγυήσεων που ουσιαστικά κρύβουν παγίδες και ισχύουν υπό όρους. Η μοναδική εξασφάλιση είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου.

    Φυσικά όλα τα παραπάνω οφείλουν να εφαρμόζονται ανεξαρτήτως μοντέλου ή καυσίμου. Ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας πρέπει να επιλέξει την πιο συμφέρουσα για εκείνον επιλογή και κάθε σωστή και πλήρης εμπορία αυτοκινήτων να διαθέτει στη γκάμα της, προσεγμένα αυτοκίνητα, τόσο βενζίνης, όσο και πετρελαίου, υβριδικά, ακόμη και ηλεκτρικά. Πάντα προσφέροντας τις ίδιες ασφάλειες και εγγυήσεις σε κάθε περίπτωση, ώστε ο πελάτης να είναι πάντοτε καλυμμένος.
     
    Εάν θέλετε και εσείς να βρείτε ένα αυτοκίνητο που να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να είναι στην πιο πλούσια εκδοχή του και να γίνει δικό σας με πολλές διευκολύνσεις, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.