Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Renault Clio 1,0 TCe: Ολοκληρωμένο και ποιοτικό

Διαβάστηκε από 57733 αναγνώστες - 3/9/2021

Το Renault Clio 1,0 TCe με 90 ίππους κοστίζει 15.640 ευρώ στην έκδοση Authentic.

Kοινοποίησε το »


Εξωτερικό:  Διακατέχεται από μυώδεις γραμμές
Το Renault Clio 5ης γενιάς διαθέτει την χαρακτηριστική εμφάνιση των μοντέλων της οικογένειας της Renault. Στον εμπρόσθιο πρόβολο δεσπόζουν τα φανάρια σε σχήμα «C», τα οποία αποτελούν οπτική συνέχεια της μάσκας και προσδίδουν δυναμισμό. Το αυτοκίνητο είναι κομψό και ταυτόχρονα μυώδες, χάρη στις νευρώσεις που βρίσκονται σε όλο το αμάξωμα.

Εσωτερικό: Ποιοτικό με μαλακά πλαστικά
Η καμπίνα του γαλλικού μοντέλου χαρακτηρίζεται από ποιότητα, αποτέλεσμα των μαλακών πλαστικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, διάστασης 7 ιντσών, ενώ το ίδιο μέγεθος έχει η οθόνη αφής του infotainment που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό και περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης και camera οπισθοπορείας.

Χώροι: Κορυφαία ευρυχωρία
Εκτός από ποιοτικό, το εσωτερικό του Renault Clio είναι εξίσου ευρύχωρο και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 ενήλικες επιβάτες μαζί με τις αποσκευές τους, αφού ο χώρος του πορτ-μπαγκάζ έχει διαθέσιμο όγκο 391 λίτρα, βάζοντας το μοντέλο με σήμα το Ρόμβο στην κορυφή της κατηγορίας του.


Όμορφη εμφάνιση, ευρυχωρία, οικονομικός κινητήρας. Το Clio έχει πολλές αρετές

Όμορφη εμφάνιση, ευρυχωρία, οικονομικός κινητήρας. Το Clio έχει πολλές αρετές


Κινητήρας και επιδόσεις: Με έμφαση στην κατανάλωση
Η βασική έκδοση του Renault Clio διαθέτει έναν turbo τρικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 999 κ.εκ, ο οποίος αποδίδει 91 ίππους (η εταιρεία στρογγυλοποιεί αυτό τον αριθμό στο 90), συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και είναι εξελιγμένος για χαμηλή κατανάλωση. Σε μικτό κύκλο αυτή είναι 6 λτ/100 χλμ. Ο χρόνος για τη διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα είναι 12,1 δευτερόλεπτα, και η επιτάχυνση σταματά στα 180 χλμ./ώρα.

Στο δρόμο: «Παντρεύει» την άνεση με την οδηγική συμπεριφορά
Το Renault Clio έχει εξαιρετική ποιότητα κύλισης και ανάρτηση που είναι εξελιγμένη με βάση την κορυφαία άνεση. Παρόλα αυτά δεν δημιουργούνται μεγάλες κλίσεις, και το Clio 5ης γενιάς διαθέτει την πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά που ανέκαθεν χαρακτήριζε το μοντέλο. Σε αυτό συμβάλλουν τόσο η θέση οδήγησης όσο και η αίσθηση του τιμονιού.

Η βασική έκδοση του Renault Clio είναι ολοκληρωμένη, όχι μόνο οδηγικά αλλά στο σύνολο του αυτοκινήτου. Η ευρυχωρία είναι εξαιρετική, η εμφάνιση όμορφη, και ο κινητήρας «δουλεύει» οικονομικά και ξεκούραστα, χάρη στην 6η σχέση του κιβωτίου ταχυτήτων.
 

Kοινοποίησε το »