Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100 PS: Μόνιμος κάτοικος του βάθρου

Διαβάστηκε από 57533 αναγνώστες - 3/9/2021

To Ford Fiesta 1,0 EcoBoost με ισχύ 100 ίππους έχει τιμή αγοράς 15.671 ευρώ για τη βασική έκδοση Connected.

Kοινοποίησε το »


Εμφάνιση: Κομψό και δυναμικό
Το Ford Fiesta διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία συνδυάζει το δυναμισμό της προηγούμενης γενιάς με επιπλέον κομψότητα. Το νευρώδες αμάξωμα είναι μακρύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο, συντελώντας σε ένα sport παρουσιαστικό, το οποίο ενισχύεται από την μεγάλη εμπρόσθια μάσκα και τα φωτιστικά σώματα που χαρίζουν επιθετικότητα αλλά και «αέρα» πολυτέλειας.

Εσωτερικό: Καλόγουστο και ποιοτικό
Στο εσωτερικό του Ford Fiesta ξεχωρίζει η οθόνη αφής 8 ιντσών με εμφάνιση tablet που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, το οποίο με τη σειρά του είναι ποιοτικό, καλοσχεδιασμένο και διαθέτει μαλακά πλαστικά στο επάνω μέρος. Η θέση οδήγησης συμβάλλει στον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Χώροι: Ανετοι για 4 άτομα, 311 λίτρα για τις αποσκευές
Όσον αφορά την ευρυχωρία, το Ford Fiesta μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 ενήλικες, αποτέλεσμα της αύξησης των διαστάσεων και του μεταξονίου του μοντέλου. Ο χώρος αποσκευών έχει ωφέλιμο όγκο 311 λίτρων, τιμή που το κατατάσσει στο μέσο όρο της κατηγορίας.


Το Fiesta ξεχωρίζει για τη συμπεριφορά, την κομψή εμφάνιση και το ποιοτικό εσωτερικό

Το Fiesta ξεχωρίζει για τη συμπεριφορά, την κομψή εμφάνιση και το ποιοτικό εσωτερικό

 
Κινητήρας και επιδόσεις: Ο βραβευμένος EcoBoost αποδίδει 100 ίππους
Κάτω από το καπό του μικρού Μπλε Οβάλ βρίσκεται ο πασίγνωστος και βραβευμένος τρικύλινδρος EcoBoost 1 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους, συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και ξεχωρίζει για την απαλή λειτουργία του. Για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζονται 10,4 δευτερόλεπτα, και η τελική ταχύτητα είναι 185 χλμ./ώρα. Η μικτή κατανάλωση είναι 6,8 λίτρα/100 χλμ.

Στο δρόμο: Κορυφαία οδηγική συμπεριφορά
Τα Fiesta χαρακτηρίζονταν πάντα από την δυναμική οδηγική συμπεριφορά, και η τελευταία γενιά είναι κορυφαία σε αυτό τον τομέα. Η εξαιρετική θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με το πολύ καλό τιμόνι παρέχουν σιγουριά όταν οι ρυθμοί γίνονται γρήγοροι, και η ανάρτηση απορροφά σωστά τις ανωμαλίες, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις κλίσεις του αμαξώματος.

Συνολικά, το Ford Fiesta έχει ως «όπλα» την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, την κομψή εμφάνιση και το ποιοτικό εσωτερικό με «αέρα» τεχνολογίας. Ο βραβευμένος κινητήρας έχει υψηλή ιπποδύναμη και ικανοποιητική κατανάλωση.
 

Kοινοποίησε το »