Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τι ξέρουν οι Γερμανοί και αγοράζουν ακόμα diesel?

Διαβάστηκε από 33086 αναγνώστες - 7/11/2019

Ενώ όλες οι βιομηχανίες αυτοκινήτου, τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις και κατασκευάζουν το ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πίσω από το άλλο, το κοινό στην Γερμανία, αγοράζει, ολοένα και περισσότερα μοντέλα diesel. Τι ξέρουν που οι υπόλοιποι αγνοούμε?

Εδώ και μεγάλο διάστημα, έχει δημιουργηθεί ένα πέπλο μυστηρίου απέναντι στους diesel κινητήρες, με αφορμή τους ρύπους NOx. Αποτέλεσμα αυτού, πολλές βιομηχανίες να έχουν ήδη πάρει την απόφαση κατάργησης των πετρελαιοκινητήρων από τις γκάμες τους, ενώ παράλληλα κατασκευάζουν ηλεκτρικά μοντέλα και τα προωθούν με μανία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι το μέλλον του αυτοκινήτου θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό, και παρουσιάζουν ήδη έρευνες για το κόστος συντήρησης και φόρτισης των αυτοκινήτων.



Δεν είναι λίγες βέβαια και οι χώρες που έχουν αποφασίσει να σταματήσουν την κυκλοφορία των diesel αυτοκινήτων στους δρόμους τους, και ξεκινούν την δημιουργία δικτύων φόρτισης, ώστε να παρέχουν την δυνατότητα φόρτισης στους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ακόμα και στην χώρα μας η ηλεκτροκίνηση έχει ήδη κάνει την εμφάνιση της, αφού μια αρκετά ικανή λίστα αυτοκινήτων, είναι διαθέσιμη ακόμα και τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις