Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φτιάξτε το σαλόνι του αυτοκινήτου, όπως θέλετε

Διαβάστηκε από 7444 αναγνώστες - 19/4/2021

Στην επιχείρηση Νικόλαος Καρκούλιας, έχετε την δυνατότητα να διαμορφώσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, όπως εσείς θέλετε. Ταπετσαρίες σύμφωνα με τα δικά σας θέλω, σε προσιτές τιμές και με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Απο το 1977 στο χώρο της ταπετσαρίας αυτοκινήτων και σκαφών η εταιρία Νικόλαος Καρκούλιας σας εγγυάται τέλεια αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή. Αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε σας απαίτηση, όσο δύσκολη και αν είναι, ενώ εξειδικεύεται σε ανακατασκευές που αφορούν αντίκες είτε σε αυτοκίνητα είτε σε όλων των ειδών τα σκάφη.

Όσο σημαντικό είναι το εξωτερικό του αυτοκινήτου, άλλο τόσο είναι και το εσωτερικό. Επειδή τα χρόνια και ο ήλιος σιγοτρώνε ταπετσαρία και καθίσματα δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνετε με σταυρωμένα χέρια. Στην επιχείρηση Νικόλαος Καρκούλιας μπορείτε να διαμορφώσετε το σαλόνι και ταμπλό του αυτοκινήτου σας όπως εσείς θέλετε.

Θέλετε ύφασμα; Θέλετε δερματίνη; Ή ακόμα και δέρμα 100%; Ότι σας αρέσει, μπορείτε να το χαίρεστε σε κάθε βόλτα σας, καθώς το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι σε θέση να φέρουν στη ζωή, ότι έχετε φανταστεί. Από το 1977 πρωταγωνιστεί στην αγορά της ταπετσαρίας καθώς δεν υπάρχει πρόκληση που να μην μπορεί να έρθει εις πέρας. Όποιο αυτοκίνητο και να έχετε, όποιο μοντέλο και να είναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δεν θες να το αλλάξεις; Καθάρισε το
Στο κατάστημα Νικόλαος Καρκούλιας στα Κ.Πατήσια, υπάρχει και η δυνατότητα καθαρισμού σαλονιών ή ακόμα και αναπαλαίωσης εξ ολοκλήρου σε αντίκες. Κάθε αυτοκίνητο θέλει ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης, καθώς τα υλικά και η εποχή αλλά και χρήση του, παίζουν τεράστιο ρόλο. Αφήστε τους ειδικούς να σας το κάνουν καινούργιο με εγγυημένο αποτέλεσμα και σε πολύ καλές τιμές.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:
  • Ταπετσαρίες
  • Καθαρισμούς σαλονιών
  • Αναπαλαιώσεις εξ ολοκλήρου σε αντίκες
  • Ειδικές κατασκευές σε αυτοκίνητα και σε σκάφη παντός τύπου
Μπείτε στο site της εταιρίας κάνοντας κλικ εδώ και δείτε δεκάδες φωτογραφίες από τη δουλειά του προσωπικού σε διάφορα μοντέλα. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα και για εξειδικευμένες εργασίες, πάντα σε συνεννόηση με το προσωπικό.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Νικόλαος Καρκούλιας
Διεύθυνση: Νιρβάνα 77 Κάτω Πατήσια T.K 11145
eMail: [email protected]
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108317070 - 6945494401
Φαξ: 2108317740
Site: http://www.nkarkoulias.gr/index.php
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις