Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ότι χημικό χρειαστεί το αυτοκίνητο σας θα το βρείτε εδώ

14/11/2020

Χρειάζεστε λιπαντικό για το αυτοκίνητο σας; Κάποιο χημικό καθαριστικό ή μήπως χρειάζεστε κάποιο boost καυσίμου αλλά δεν γνωρίζετε περαιτέρω λεπτομέρειες; Στην TradeWind θα βρείτε με ένα κλικ πραγματικά ότι χρειάζεστε.

Ένα μαγαζί, δεκάδες χιλιάδες προϊόντα, σε μία ατελείωτη γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται. Η πολυετής εμπειρία, η άριστη κατάρτιση και η συνεργασία με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές, εγγυάται άψογη ποιότητα ΠΑΝΤΑ με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Όλα ξεκίνησαν από το μακρινό 1976 όταν και η εταιρία έκανε τα πρώτα της βήματα στον δύσκολο χόρο του χονδρεμπόριου λιπαντικών – χημικών, ιδανικών για την προστασία, επισκευή-συντήρηση του κινητήρα. Πλέον αποτελεί μία αυτοκρατορία και διαθέτει ένα από τα πιο πλήρη e-shops στην Ελλάδα.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με υγρή μορφή ή είναι χημικό και αφορά το αυτοκίνητο θα το βρείτε κάνοντας ένα κλικ εδώ. Ψάξτε από την άνεση του καναπέ σας και βρείτε αυτό που θέλατε. Κάντε online αγορές, και όχι μόνο θα σας έρθει στο σπίτι, αλλά θα κερδίσετε και σημαντικές εκπτώσεις.
Βρείτε τις καλύτερες μάρκες, στις καλύτερες τιμές και τα πάντα γύρω από:
  • Το αυτοκίνητο
  • Τη μοτοσυκλέτα
  • Το φορτηγό
  • Φίλτρα
  • Μπουζί
  • Χημικά
  • Αντιψυκτικά κ.α.
Εάν είστε κάτοχος αυτοκινήτου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην χρειαστείτε κάποιο υγρό ή χημικό. Είτε είναι λάδια, είτε βαλβολίνες, είτε υγρά φρένων, είτε ακόμη και γράσσα. Κάντε τις αγορές σας πιο εύκολα και οικονομικά από ποτέ, μέσω της TradeWind.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: TradeWind
Διεύθυνση: Πλαταιών 7 Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4111569 - 210 4221442
Fax: 210 4226838
Site: http://www.trade-wind.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις