Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσωτερικό-χώροι: Μοντέρνα και άνετα για 4μελή οικογένεια

13/3/2019

Hyundai i30:  Λειτουργικό, δεν απαιτεί χρόνο εξοικείωσης και πλούσιο
Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου i30 είναι αρκετά συνυφασμένος με την high-tech εποχή μας και εκπέμπει μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη συνδεσιμότητα των φορητών συσκευών με το λογισμικό του αυτοκινήτου. Κέντρο ελέγχου είναι λοιπόν η οθόνη αφής, η οποία ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση, ξεκινά ως ασπρόμαυρη 5 ιντσών και φτάνει τις 8 έγχρωμες ίντσες. Δύσκολα θα βρείτε παρόμοιο λογισμικό infotainment που να απαιτεί μικρότερη περίοδο εξοικείωσης, καθώς μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητο, είναι σαν να το είχατε χρόνια. Στο κομμάτι της ποιότητας, έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ καλά υλικά, το φινίρισμα είναι άριστο και σου δίνει την αίσθηση, πως όσα χρόνια και να το έχετε, το εσωτερικό θα μείνει αναλλοίωτο. Να αναφέρουμε πως 4 ενήλικες θα φιλοξενηθούνε με πραγματική άνεση, ενώ αν περάσετε από κάποιο super market, έχετε περί τα 395 λίτρα χώρο αποσκευών.

Honda Civic: Ευρύχωρο οικογενειακό με οδηγοκεντρικά στοιχεία
Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν σπαστά τμήματα, καθώς τα πάντα ενώνονται με το ταμπλό, στο οποίο ξεχωρίζει από τη μία ο πίνακας οργάνων και από την άλλη, η οθόνη αφής 7 ιντσών.  Ο πρώτος απαρτίζεται από τρία κομμάτια, αριστερά ο δείκτης θερμοκρασίας, δεξιά αυτός της βενζίνης και στο κέντρο το κοντέρ, το οποίο μπορεί να σου παρουσιάζει μία σειρά από πληροφορίες που εσύ θα επιλέξεις (gps, radio, turbo κτλ.).  Το σύστημα πολυμέσων Honda Connect 2 που εμπλουτίζει την 7αρα οθόνη, είναι αρκετά εύχρηστο και δεν απαιτεί ιδιαίτερη εξοικείωση. Η ποιότητα κατασκευής είναι σε υψηλά επίπεδα, κάτι στο οποίο βοηθάνε τα μαλακά υλικά καλής ποιότητας ενώ εξαιρετικό είναι και το φινίρισμα. Η εργονομία δεν θα προβληματίσει μα ούτε και θα εντυπωσιάσει. Όσον αφορά τους χώρους, πρέπει να δώσουμε το βραβείο της κατηγορίας για τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, καθώς τα 478 λίτρα ( με άνοιγμα 1,120χλστ.) είναι κορυφαία τιμή στη κατηγορία.

VW Golf: Εντυπωσιάζει ο νέος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων
Το εσωτερικό του VW Golf R Line, δεν διαφοροποιείται αισθητά από αυτό των υπόλοιπων εκδόσεων του μοντέλου. Έτσι, αυτό παραμένει ιδιαίτερα προσεγμένο ποιοτικά, με φινίρισμα και συναρμογή για σεμινάριο, αλλά και στάνταρ που προσεγγίζουν αυτά των premium μικρομεσαίων. Στο κομμάτι της σχεδίασης, η VW έχει παραμείνει στις γνωστές σοβαρές, μη νεανικές, αλλά εργονομικές γραμμές της, με την οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα 8 ιντσών, να προσδίδει μια high-tech πινελιά την οποία εκτοξέυει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων μ εοθόνη TFT 12.3 ιντσών. Στο τομέα των χώρων, παραμένει από τα πιο ευρύχωρα μικρομεσαία, με άνεση για 5 ενήλικες και χώρο αποσκευών στα 380λτ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ