Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας

    Διαβάστηκε από 68553 αναγνώστες - 31/12/2019

    Audi A3: Χωρίς υπερβολές σε σχεδίαση και εσωτερικό, παραμένει ένα από τα πιο premium μικρομεσαία και προάγει τις επιδόσεις αλλά και την πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Κλείνοντας αρκετά έτη παρουσίας, στο τέλος του χρόνου θα μας συστήσει τη νέα του γενιά.

    Fiat Tipo: Ένα πολύ ευρύχωρο Hatchback το οποίο πετυχαίνει εξαιρετικές καταναλώσεις με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες, ενώ ταξιδεύει με άνεση και σιγουριά. Μερικές ποιοτικές ατασθαλίες δεν είναι αρκετές για να του χαλάσουν την πολύ καλή εικόνα.

    Ford Focus: Το νέο Focus αποτελεί αμάξι ορόσημο για την Ford καθώς αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για όσα έχει να προσφέρει η φίρμα τόσο οδηγικά όσο και τεχνολογικά. Όμορφο, άνετο και γεμάτο τεχνολογίες, ξεχωρίζει εκτός των άλλων και για τους πολυβραβευμένους Ecoboost κινητήρες του.

    Honda Civic: Είτε το λατρέψεις εμφανισιακά είτε το μισήσεις, οφείλεις να παραδεχθείς την μοναδικότητα του αλλά και την άψογη επαφή του με το δρόμο. Μεγάλοι χώροι για 5 άτομα, τεράστιο πορτ-παγκάζ και πάντα με την αξιοπιστία της Honda.

    Mercedes A-Class: Η Mercedes κάνει τη λέξη premium πιο προσιτή από ποτέ μέσω της νέας Mercedes A-Class. Ποιότητα, οθόνες και μοναδικές οδηγικές συγκινήσεις σε ένα απόλυτα προσιτό σύνολο. Το αστέρι γυρίζει σελίδα.

    Opel Astra: Το πρώτο σε πωλήσεις μικρομεσαίο και αυτή τη χρονιά γιορτάζει τα 120 χρόνια της Opel και προσφέρεται σε επετειακή και γεμάτη εξοπλισμό έκδοση. Χώροι, αξιοπιστία και επετειακή έκδοση σε ένα άκρως value for money σύνολο.

    Peugeot 308: Το γαλλικό μικρομεσαίο με τα πολλά πρόσωπα. Ανάλογα με τον εξοπλισμό αλλά και τον κινητήρα που θα επιλέξετε, αποκτά και ένα διαφορετικό χαρακτήρα, είτε σπορ, είτε premium είτε οικονομικό.
     
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ