Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Απολαύστε το χιόνι με αντιολισθητικά καλύμματα από την Autoline.

12/12/2017

Με τα χιόνια προ των πυλών, η Autoline σας εξοπλίζει κατάλληλα. Προμηθευτείτε τις αλυσίδες «κουβέρτες» και οδηγήστε πιο άνετα από ποτέ.

Η Autoline σας φέρνει τα καλύτερα αντιολισθητικά καλύμματα για αυτοκίνητα αλλά και Jeep-SUV. Τα Fix & Go TEX θα σας πάνε παντού με ασφάλεια και σιγουριά.

Ο χειμώνας έδειξε τις προθέσεις του και σύμφωνα με τα προγνωστικά δεν θα αργήσουμε να δούμε χιόνια ακόμα και μέσα στις πόλεις. Η οδήγηση σε άσπρο τοπίο μπορεί να είναι όμορφη αλλά μπορεί να γίνει και επικίνδυνη.  Όχι όμως αν είστε καλά προετοιμασμένοι, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η Autoline και τα Fix & Go TEX.

Οι αλυσίδες «κουβέρτα» είναι κατασκευασμένες από πλεγμένο νάιλον με επικάλυψη πολυουρεθάνης και γι αυτό ακριβώς αυξάνεται η τριβή στον πάγο και το χιόνι, κάνοντας το αυτοκίνητο πιο σταθερό από ποτέ. Το σύστημα απομάκρυνσης είναι φτιαγμένο από νάιλον μουσαμά με μεγάλη ελαστικότητα για να καλύπτει το ελαστικό και να το αγκαλιάζει όμορφα. Έτσι, οδηγώντας σε χιονισμένο δρόμο το ελαστικό δεν γλιστράει, πατάει γερά και κυρίως δεν τραυματίζεται όπως με την χρήση αλυσίδων. Δεν υπάρχει καμία καταπόνηση, το λάστιχο πατάει όλο πάνω στο χιόνι και δεν κάνει «πατινάζ». Η διαφορά από τις απλές αλυσίδες είναι πραγματικά τεράστια.

Μη σας αγχώνει η συναρμολόγηση ή η αφαίρεση καθώς υπάρχουν 4 λαβές τραβήγματος, από ενισχυμένο υλικό με τριπλό ράψιμο ασφαλείας, που κάνει την χρήση τους παιχνιδάκι.  

Προετοιμαστείτε κατάλληλα, προμηθευτείτε τα Fix & Go TEX και κάντε τις πιο όμορφες βόλτες σε χιονισμένα τοπία.

Η Autoline A.E είναι η μεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τομέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, με πάνω από 5.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως μια  από τις πιο ανταγωνιστικές , ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες  με σήμα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιμές των ειδών της . Η εταιρία εισάγει από τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, με την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σημαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιμων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τι ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.

 
Επικοινωνία
Επωνυμία: AUTOLINE Α.Ε.
Διεύθυνση: 3ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών, έναντι ανατολικής πύλης λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321
E-mail: [email protected]
Website: www.autoline.gr
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις