Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Λιπαντικά δοκιμασμένα στις πίστες της F1

Διαβάστηκε από 6787 αναγνώστες - 12/7/2018

Λιπαντικά που θα γίνουν ο φίλος του κάθε οδηγού με υψηλές απαιτήσεις.

Λιπαντικά που θα γίνουν ο εχθρός της φθοράς του κινητήρα από τις υψηλές θερμοκρασίες, χάρη στην καινοτόμα σύνθεση °CoolTech™. Από το κορυφαίο όνομα PETRONAS!

PETRONAS SYNTIUM: Δοκιμασμένα στην πίστα για τη μέγιστη απόδοση στο δρόμο!
Η σειρά λιπαντικών PETRONAS Syntium είναι το αποτέλεσμα εξελιγμένης έρευνας της Petronas Lubricants που είναι ο επίσημος συνεργάτης τεχνολογίας της ομάδας Mercedes AMG PETRONAS Formula One. Είναι κατασκευασμένα να υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών ώστε να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις των πιο απαιτητικών διαδρομών και των πιο δύσκολων συνθηκών οδήγησης.



Τα λιπαντικά PETRONAS Syntium με τη νέα εξελιγμένη σύνθεση °CoolTech™ καταπολεμούν αποτελεσματικά τη μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας του κινητήρα. Η φόρμουλα °CoolTech™ στοχεύει στις καίριες ζώνες θερμότητας του κινητήρα ελαττώνοντας και ελέγχοντας τις θερμοκρασίες, προστατεύοντας τα σημαντικά μηχανικά του μέρη από φθορά και βλάβη, συντελώντας έτσι στη βέλτιστη λειτουργία του.


 
SYNTIUM 800 EU
Το λιπαντικό PETRONAS Syntium 800 EU 10W-40 με σύνθεση °CoolTech™ συνιστάται για χρήση σε συμβατικά και νέας γενιάς επιβατικά οχήματα, που έχουν κινητήρες με συστήματα ψεκασμού, πολλαπλών βαλβίδων, στροβιλοσυμπιεστών ή υπερσυμπιεστών και λειτουργούν υπό ακραίες συνθήκες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

- Εξαιρετικός έλεγχος της οξείδωσης στις υψηλές θερμοκρασίες, που προσφέρει αυξημένη λιπαντική σταθερότητα και αποτρέπει βλάβες.
- Ειδική σύνθεση που μειώνει τα κατάλοιπα παρέχοντας ανώτερη προστασία στον κινητήρα και υψηλή απόδοση υπό τις πιο αντίξοες και απαιτητικές συνθήκες οδήγησης.
- Εξαιρετική σταθερότητα της υψηλής διατμητικής τάσης του λιπαντικού διατηρώντας το ιξώδες σε όλο το φάσμα λειτουργίας (stay-in-grade).
- Αμεση λίπανση κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της τριβής και της φθοράς του κινητήρα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ:

- Καλύπτει τις διεθνείς προδιαγραφές: API SN/CF, ACEA A3/B4
- Έχει τις εγκρίσεις των ακόλουθων κατασκευαστών: MB-Approval 229.1,  Renault RN0700, VW 501 01 / 505 00.
- Πληροί ή υπερβαίνει τις προδιαγραφές των ακόλουθων κατασκευαστών: GM-LL-B-025, PSA B71 2295 / B71 2300


 
SYNTIUM 3000 AV
Το λιπαντικό PETRONAS Syntium 3000 AV 5W-40 με σύνθεση °CoolTech™ και χαμηλή περιεκτικότητα σε SAPS (Sulfated Ash, Phosphorus & Sulfur) είναι προτεινόμενο για όλους τους τύπους επιβατικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοκίνητων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων. Είναι κατάλληλο για χρήση σε τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων που διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα ψεκασμού, στροβιλοσυμπιεστές ή υπερσυμπιεστές και που λειτουργούν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Μπορεί επίσης να καλύψει τις ανάγκες λίπανσης οχημάτων που καταναλώνουν βιοκαύσιμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
- Εξαιρετικός έλεγχος της οξείδωσης στις υψηλές θερμοκρασίες, που προσφέρει αυξημένη λιπαντική σταθερότητα και αποτρέπει μηχανική φθορά.
- Ειδική σύνθεση που μειώνει τα κατάλοιπα παρέχοντας ανώτερη προστασία στον κινητήρα, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά και ενισχύοντας την απόδοση του.
- Εξαιρετική σταθερότητα της υψηλής διατμητικής τάσης του λιπαντικού ακόμα και στις υψηλότερες θερμοκρασίες πετυχαίνοντας την παύση της πρόωρης θερμικής αποδόμησης και προλαμβάνοντας βλάβη του κινητήρα.
- Υψηλότερες επιδόσεις του κινητήρα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ:
- Καλύπτει τις διεθνείς προδιαγραφές: API SN, ACEA C3
-  Έχει τις εγκρίσεις των ακόλουθων κατασκευαστών: MB-Approval 229.51, BMW Longlife-04, VW 502 00 / 505 00 / 505 01, Porsche A40 Renault RN0700 / RN0710.
- Πληροί ή υπερβαίνει τις προδιαγραφές των ακόλουθων κατασκευαστών: GM Dexos 2, Ford WSS-M2C917-A.



 SYNTIUM 5000 XS
Το λιπαντικό PETRONAS Syntium 5000 XS 5W-30 με σύνθεση °CoolTech™ και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε SAPS (Sulfated Ash, Phosphorus & Sulfur) είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιβατικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων. Είναι προτεινόμενο για τα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων που διαθέτουν συστήματα ψεκασμού, πολλαπλές βαλβίδες, στροβιλοσυμπιεστές ή υπερσυμπιεστές και λειτουργούν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Είναι επίσης κατάλληλο για οχήματα που καταναλώνουν βιοκαύσιμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
- Εξαιρετικός έλεγχος της οξείδωσης σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας λιπαντική σταθερότητα και αποτρέποντας βλάβες.
- Ειδική σύνθεση που μειώνει τα κατάλοιπα παρέχοντας ανώτερη προστασία στον κινητήρα, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά και ενισχύοντας την απόδοσή του.
- Εξαιρετική σταθερότητα της υψηλής διατμητικής τάσης του λιπαντικού ακόμα και στις υψηλότερες θερμοκρασίες πετυχαίνοντας την παύση της πρόωρης θερμικής αποδόμησης και προλαμβάνοντας πρόβλημα του κινητήρα.
- Σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.
- Δυνατότητα αλλαγής λιπαντικού στο μέγιστο διάστημα που ορίζεται από τον κατασκευαστή.
- Αμεση λίπανση κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της τριβής και της φθοράς του κινητήρα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ:
- Καλύπτει τις διεθνείς προδιαγραφές: API SN/CF, ACEA C3
- Έχει τις εγκρίσεις των ακόλουθων κατασκευαστών MB-Approval 229.51, BMW Longlife-04.
- Πληροί ή υπερβαίνει τις προδιαγραφές των ακόλουθων κατασκευαστών: Dexos 2, MB-229.31, VW 505 01.

 
Εξουσιοδοτημενος ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ



Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα – Πάτρα
http://www.condellispaul.gr     e-mail: [email protected]


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις