Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    3D πίνακας οργάνων και έμφαση στην ποιότητα

    Διαβάστηκε από 41449 αναγνώστες - 12/2/2020

    Βγάλτε τελείως από το μυαλό σας το Peugeot 208 που ξέρατε. Η νέα του γενιά είναι 100% διαφορετική σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά, αυτό που μας τράβηξε εντονότερα την προσοχή, είναι η προσεγμένη ποιότητα των υλικών που έχουν επιλεγεί, καθώς συναντάμε πλούσια μαλακή επένδυση, η οποία σε συνδυασμό με την εξαιρετική συναρμογή και το φινίρισμα, σου βγάζει ακριβώς την αίσθηση που θέλεις από το καινούργιο σου αυτοκίνητο. Πως θα παραμείνει ανεπηρέαστο από το πέρασμα των χρόνων.



    Αμέσως μετά έρχεται να συνεχίσει την φρέσκια ατμόσφαιρα η λογική διάταξης Peugeot 3D i-cockpit, που πλέον μεταφράζεται σε έναν υπερυψωμένο πίνακα οργάνων 10 ιντσών με 3D στοιχεία και μία έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό. Η πρώτη είναι πραγματικά ένα ολοκαίνουργιο στοιχείο, καθώς όποτε το βλέμμα του οδηγού πέφτει στον πίνακα οργάνων, αμέσως νιώθει πως οδηγεί το πιο καινούργιο και μοντέρνο αυτοκίνητο.



    Η δεύτερη οθόνη αποτελεί το κέντρο ελέγχου για το infotainment σύστημα, το οποίο έχει αναβαθμιστεί και χαρακτηρίζεται από πλήρη συνδεσιμότητα. Κάτω από την συγκεκριμένη οθόνη συναντάμε πλήκτρα τύπου πιάνο, όπως τα γνωρίσαμε στο 3008, με στοιχεία αφής μάλιστα, ενώ την εικόνα ολοκληρώνει μία ευρύχωρη θήκη – επαγωγικός φορτιστής που μπορεί και να κλείσει, διατηρώντας τα αδιάκριτα βλέμματα εκτός. 



    Aνετο, αλλά χωρίς να εντυπωσιάζει
    Οδηγός και συνοδηγός στο νέο Peugeot 208 άνετα μπορούν να ξεχαστούν και να θεωρήσουν πως βρίσκονται στις θέσεις ενός μικρομεσαίου μοντέλου, καθώς ο χώρος είναι πραγματικά παραπάνω από αρκετός. Η μερικώς όμως σπορτίφ λογική που έχει ακολουθηθεί στα πίσω καθίσματα,  δεν προσφέρει ανάλογα επίπεδα ευρυχωρίας στους πίσω επιβάτες. Τέλος, ο χώρος αποσκευών στα 311 λτ. είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας και θα κάνει τη δουλειά του, χωρίς να εντυπωσιάσει.