Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Βελτιωμένη παντού με εντυπωσιακή ποιότητα κύλισης

    Διαβάστηκε από 41459 αναγνώστες - 12/2/2020

    Πριν ακόμα διανύσεις τα πρώτα μέτρα με το νέο Peugeot 208, μία καλή γεύση του τι θα νιώσεις σου δίνει η αίσθηση που λαμβάνεις αμέσως μόλις κάτσεις στην θέση του οδηγού. Η νέα θέση οδήγησης, μαζί με τα μικρότερα παράθυρα και τη κλίση του παρμπρίζ, σε βάζουν σε πολεμικές ανησυχίες και σε ετοιμάζουν για ένα σύνολο που μπορεί να τα κάνει όλα. Και έτσι είναι, καθώς την ώρα που μπορεί να σου ξυπνήσει σπορ ένστικτα, είναι πιο άνετο και σίγουρα πιο ήσυχο στο εσωτερικό.



    Η ανάρτηση φιλτράρει πολύ καλά τις όποιες λακκούβες συναντήσει ενώ οι αντιδράσεις του είναι περισσότερο μικρομεσαίου, ειδικά σε ανοικτά ταξίδια. Ιδιαίτερης τεχνοτροπίας το τιμόνι, που ενώ μπορεί αρχικά να δείχνει ελαφρύ, στην πράξη μεταφέρει αστραπιαία και στο 100% τις όποιες εντολές του οδηγού. Το γαλλικό DNA του μοντέλου όχι απλά δεν χάθηκε, αλλά έγινε εντονότερο σε αυτή τη γενιά, δείχνοντας πως το φανατικό κοινό όχι απλά θα παραμείνει, μα θα πολλαπλασιαστεί σίγουρα.

    Συμπέρασμα
    Ομόρφυνε, αγκάλιασε τις νέες τεχνολογίες και ενίσχυσε το οδηγικό γαλλικό DNA του. Το νέο Peugeot 208 έχει μ εξασφαλισμένη τη θέση του στο βάθρο των πωλήσεων και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πλήρες πακέτο που προσφέρει.