Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μόνο αλάρμ και κουμπί Start/Stop δεν είναι αφής.

Εντυπωσιακό και πραγματικά μοντέρνο δείχνει πιο μπροστά από την εποχή του.

DS3 Crossback: Το πρώτο Γαλλικό, ηλεκτρικό SUV

Διαβάστηκε από 11386 αναγνώστες - 25/2/2019

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV του PSA γκρουπ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019  και δείχνει έτοιμο να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τα βλέμματα τραβούν, οι εντυπωσιακές χειρολαβές των θυρών, οι οποίες είναι ορατές μόλις ο οδηγός πλησιάσει σε απόσταση λιγότερο από 1,50 μέτρα. O αγοραστής μπορεί να φτιάξει το δικό του DS 3 Crossback, επιλέγοντας μέσα από δέκα διαφορετικά σχέδια ζαντών, δέκα βασικά χρώματα, τρία χρώματα οροφής και πέντε «εσωτερικούς κόσμους». Μια έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και μια οθόνη 10,3 ιντσών στη μέση της κονσόλας, απεικονίζουν διάφορες πληροφορίες και λειτουργίες. Εκτός από τον διακόπτη alarm και το κουμπί start-stop, εξοπλίζεται με πλήρως ψηφιοποιημένο πιλοτήριο αποκλειστικά με λειτουργίες αφής. 
Οι προβολείς LED Matrix, ελέγχονται από μια κάμερα στο παρμπρίζ και  εστιάζουν τα 15 τμήματα του φωτός ανάλογα με το δρόμο και την κατάσταση, δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη δέσμη φωτός. Η νέα πλατφόρμα CMP, η οποία θα χρησιμεύσει ως βάση για μεγάλο αριθμό προϊόντων PSA, θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο DS 3 Crossback. Πόσο ευέλικτη είναι, θα αποδειχθεί στο DS 3, που έρχεται το 2019, αρχικά με τρεις κινητήρες. Οι επιλογές είναι ανάμεσα σε βενζίνη με 100, 130 ή 155 ίππους και ένα ντίζελ με 130 ίππους. 
Πιο συναρπαστική, όμως, θα είναι η πρεμιέρα του ηλεκτρικού 
E-Tense,  το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Με το 100 χλμ/ ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα, η  μπαταρία των 50 kw /h υπόσχεται πολλά!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ