Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο VW T-Cross βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 (σ.σ. ίδιο πάτωμα με το SEAT Arona).

Δάνεισμα από το Polo το πλήρες ψηφιακό συγκρότημα οργάνων.

Το νέο T-Cross εφοδιάζεται και με πολλά συστήματα ασφάλειας.

VW T-Cross: To νέο μικρό Crossover

Διαβάστηκε από 11400 αναγνώστες - 25/2/2019

Η γκάμα των SUV μοντέλων της Volkswagen διευρύνεται μέσα στο 2019 και σειρά έχει ένα ολοκαίνουριο μικρό Crossover με υπέροχη σχεδίαση.

Το νέο VW T-Cross βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 (σ.σ. ίδιο πάτωμα με το SEAT Arona από το οποίο όμως είναι ελαφρώς ψηλότερο), έχει μήκος 4,11 μέτρα, με τον χώρο αποσκευών να υπολογίζεται στα 385 λίτρα και το μεταξόνιο να ορίζεται στα 2,56 μέτρα.

Κερνάει στυλ το μικρό
Στον πρόβολο ξεχωρίζουν ο νέος προφυλακτήρας και τα φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED, όπως επίσης και η γρίλια με τα οριζόντια πτερύγια. Στο πλάι το T-Cross έχει μια έντονη νεύρωση στο άνω μέρος των θυρών, ενώ ξεχωρίζουν και τα πίσω καινούργια φωτιστικά σώματα με οριζόντια και κάθετα στοιχεία.

Με άρωμα από Polo σε εσωτερικό και συστήματα ασφαλείας 
Το T-Cross, δανείζεται στην ουσία, όλο το πλήρες ψηφιακό συγκρότημα οργάνων (πίνακας οργάνων και οθόνη infotainment) σε παρόμοια διάταξη. To Το μικρό SUV της γερμανικής μάρκας έχει μεταξύ άλλων σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση πεζών, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση τυφλού σημείου κ.α.

4 μηχανικά σύνολα για να διαλέξετε
Στο πεδίο των κινητήρων, η γκάμα του μικρού SUV αποτελείται από 3 επιλογές στην βενζίνη και μια στο diesel. Συγκεκριμένα, το «παρών» δίνει ο 1.000άρης TSI σε δύο εκδόσεις ισχύος με 95 και 115 άλογα, ενώ η κορυφαία επιλογή θα εξοπλίζεται με τον 1.500άρη ΤSI Evo των 150 ίππων. Στο diesel, μόνη επιλογή είναι ο 1.600άρης TDI που αποδίδει 95 άλογα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ