Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μοντέλο υιοθετεί την γνωστή μοντέρνα κυψελωτή γρίλια της μάρκας που χαρακτηρίζει τα περισσότερα νέα προϊόντα της

Tο σύστημα εξάτμισης έχει δύο απολήξεις και μας αρέσει.

Peugeot 508: Έντονος χαρακτήρας με κουπέ αισθητική

Διαβάστηκε από 11395 αναγνώστες - 25/2/2019

Το νέο 508 συνδυάζει τις συμπαγείς για την κατηγορία διαστάσεις με το μυώδες παρουσιαστικό, τον έντονο χαρακτήρα και την κουπέ αισθητική. Το 8άρι κιβώτιο επιτρέπει στο 508 να κινηθεί με σχετική άνεση. Η ανάρτηση περιορίζει τις κλίσεις του αμαξώματος και μόνο έντονες λακκούβες γίνονται αντιληπτές. 

Το μοντέλο υιοθετεί την γνωστή μοντέρνα κυψελωτή γρίλια της μάρκας που χαρακτηρίζει τα περισσότερα νέα προϊόντα της σε συνδυασμό με επιθετικής σχεδίασης εμπρός φωτιστικά σώματα. Το υπόλοιπο αμάξωμα χαρακτηρίζεται από την αρκετά coupe οροφή του και τις έντονες νευρώσεις και στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φώτα που αποτελούνται από τρία σώματα LED που αποτελούνται με την σειρά τους από τέσσερις παράλληλες σχεδόν οριζόντιες γραμμές. Τέλος, το σύστημα εξάτμισης έχει δύο απολήξεις.

Μοντέρνο εσωτερικό με αψεγάδιαστη ποιότητα
Στο εσωτερικό το βλέμμα πλανάται στον εντυπωσιακό ψηφιακό πίνακα οργάνων i-Cockpit, ο οποίος συνδυάζεται με μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, τοποθετημένη κεντρικά και στο σωστό οπτικό πεδίο. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, με κορυφαίο το Night Vision. Η εργονομία και η ποιότητα των υλικών δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Εκτός από τον 2λιτρο Blue- HDI με 163 ίππους και 400 Nm, το Peugeot 508 θα κυκλοφορήσει και σε πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον βασικό κινητήρα των 130 ίππων με το χειροκίνητο κιβώτιο. Στο εγγύς μέλλον αναμένεται και το λανσάρισμα νέων εκδόσεων όπως Station Wagon, αλά κυρίως η Plug-in- Hybrid turbo έκδοση.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ