Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η πρόσοψη tiger nose και εδώ παρούσα και πιο σπορ από ποτέ.

Φοβερά high-tech χωρίς να μπουκώνει τον οδηγό.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να περάσουμε τον ήχο μέσα από εικόνες (ακόμα).

Kia ProCeed: Η… Κορεάτικη CLA

Διαβάστηκε από 11397 αναγνώστες - 25/2/2019

2018. Η Kia φέρνει στους οδηγούς το νέο Kia Ceed 2019. Το Kia ProCeed έρχεται και είναι έτοιμο να πάει πολλά βήματα παρακάτω.

Εξωπραγματικό design
Η τολμηρή σχεδίαση και ο εξοπλισμός του καθιστούν το Kia ProCeed την πιο σπορ έκδοση της «οικογένειας» των Ceed. Συνδυάζει το εξωπραγματικό και εντυπωσιακό design με τους χώρους και την ευελιξία ενός tourer σε ένα πεντάθυρο αμάξωμα. Ο χώρος αποσκευών έχει εντυπωσιακή χωρητικότητα 594 λίτρων και είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν του Ceed στα 395 λίτρα. 

Πολύ προσεγμένο και μηχανικά
Το ProCeed είναι εξίσου όμορφο με το compact μοντέλο και η οδική του συμπεριφορά συνάδει με την εμφάνιση. Εάν σταθείτε στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου, εκτός από το όμορφο τελείωμα της ουράς, θα εισπράξετε μια ξεχωριστή μελωδία στα αυτιά σας, από τις διπλές εξατμίσεις αριστερά και δεξιά του προφυλακτήρα. 
Ο κινητήρας turbo 1,6 λίτρων βενζίνης αποδίδει 204 ίππους με 265Νm μέγιστης ροπής και συνδυάζεται με ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που ονομάζεται Kia DCT7. 
Η ανάρτηση έχει ρυθμιστεί από τον επικεφαλής ανάπτυξης της BMW Albert Biermann, τόσο καλά που η μπροστινή κίνηση διψάει για δρόμους με στροφές. Μέχρι εδώ όλα μοιάζουν ωραία στο σπορ Kia.

Πάντα με 7ετή εγγύηση
Κατασκευασμένο στην Ευρώπη με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής θα προσφέρει μάλιστα στους ιδιοκτήτες του την μοναδική 7ετή εγγύηση της Kia. Η παραγωγή του αναμένεται να γίνει δίπλα στο Ceed και το Ceed Sportswagon.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ