Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το καλύτερο sedan της αγοράς

Διαβάστηκε από 228730 αναγνώστες - 5/5/2020

Η αλήθεια είναι μία. Εάν είχαμε την οικονομική δυνατότητα, όλοι μεσαίο sedan θα αγοράζαμε. Χώροι, ποιότητα κύλισης και νέες τεχνολογίες που συναρπάζουν. Σε μία άκρως premium κατηγορία, ποιο μοντέλο παίρνει εν τέλει τη καλύτερη συνολική βαθμολογία;

Η κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων (Segment D) κρύβει τα αυτοκινητιστικά όνειρα των περισσοτέρων. Το μικρό μερίδιο την συνολικής αγοράς πωλήσεων δικαιολογείται αποκλειστικά και μόνο από τις υψηλές τιμές των μοντέλων της, καθώς στην πράξη αποτελούν τα πιο πλήρη αυτοκίνητα. Κάθε εταιρία που σέβεται τον premium εαυτό της δημιουργεί και ρίχνει αρκετή επισημότητα στα μεσαία μοντέλα της, καθώς αποτελούν την premium βιτρίνα της.

Διαθέτουν την καλύτερη ποιότητα κύλισης στην αγορά, προσφέρουν χώρους για σταυροπόδι και συνήθως φέρνουν όλη την τεχνολογία που έχει κατακτήσει η αυτοκινητοβιομηχανία μέχρι σήμερα.

Στο νέο αφιέρωμα της Αγοράς Αυτοκινήτου αναζητούμε και σας αποκαλύπτουμε τα 7 καλύτερα μεσαία της ελληνικής αγοράς. Κατά την αξιολόγηση μας στα μοντέλα, αυτό που κάνουμε και σε κάθε δοκιμή δηλαδή, εξετάσαμε τις παρακάτω παραμέτρους:
  • Κατανάλωση – ρύποι
  • Ασφάλεια (ενεργητική – παθητική), φρένα
  • Τιμή – εξοπλισμός
  • Κινητήρας – επιδόσεις
  • Αίσθηση πολυτέλειας
  • Αξιοπιστία - βλάβες
  • Χώροι
 
Οι πολλές τεχνολογίες, η τρομερή αίσθηση πολυτέλειας και οι συνήθως ισχυροί κινητήρες ανεβάζουν αρκετά τη τιμή απόκτησης των μοντέλων της συγκεκριμένης κατηγορίας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο κόσμος δεν τα αγοράζει. Το έτος 2018 πουλήθηκαν πάνω από 2.000 κομμάτια στην Ελλάδα, δείχνοντας πως η κατηγορία, παρά την δυσκολία των καιρών παραμένει ζωντανή.

Ας δούμε λοιπόν τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας και τι μυστικό φέρνει ο καθένας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις