Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας

Διαβάστηκε από 228960 αναγνώστες - 5/5/2020

Audi A4: Η γερμανική λιμουζίνα έρχεται με ένα από τα κορυφαία πακέτα της αγοράς. Κομψή μα πάντα καθηλωτική σχεδίαση, άκρως premium εσωτερικό με ανασχεδιασμένη φιλοσοφία και κινητήρες για όλα τα γούστα. Η αίσθηση πολυτέλειας που παρέχει μαζί με τα οδηγοκεντρικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν πάντα του 4 κύκλους μπορεί να αμφισβητηθεί από ελάχιστους ανταγωνιστές.

BMW 330i: Η νέα Σειρά 3 της BMW αποτελεί έναν από τους κύριους μνηστήρες για τον θρόνο του καλύτερου premium μεσαίου μοντέλου της αγοράς. Απίστευτες τεχνολογίες, νέοι TwinPower Turbo κινητήρες και αψεγάδιαστη ποιότητα κατασκευής, συνθέτουν ένα απόλυτα γοητευτικό και θηριώδες σύνολο.

Mercedes C180: Μέσω της C180, η Mercedes παρουσιάζει το κύρος και τη δύναμή της ως εταιρεία, λανσάροντας στοιχεία από τις μεγαλύτερες και ακριβότερες σειρές (E και S), σε μια εξ ορισμού δημοφιλέστερη κατηγορία από πλευράς διαστάσεων και τιμής.

Opel Insignia: Αγγίζει τα 4.9 μέτρα, επιβάλλεται χωρίς να προσπαθήσει καν, ενώ υιοθετεί και όλα τα επετειακά στοιχεία της ειδικής έκδοσης «120 edition». Ένα γιορτινό κλίμα, για ένα αυτοκίνητο που κρατάει το κόστος χαμηλά, όσο κοντράρεται στα ίσα με μεγαθήρια της κατηγορίας.

Peugeot 508: Η Peugeot έκανε το θαύμα της και έφερε στην ζωή ένα πραγματικά εντυπωσιακό, κουπέ αμάξωμα. Το 508 σπάει όλα τα σχεδιαστικά πρωτόκολλα και τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης, την ώρα που σε καθηλώνει με τις τεχνολογίες που εφοδιάζεται. Ποτέ άλλοτε η λογική i-cockpit δεν έμοιαζε περισσότερο με θέση μαχητικού.

Skoda Octavia: Οικογένεια; Συνυφασμένη με την Octavia και αυτό δεν είναι τυχαίο. ¶νεση, οικονομία και value for money επιλογές, συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας για την Octavia. Η πιο προσιτή και γήινη πλευρά της κατηγορίας.

VW Passat: Έχοντας πουλήσει πάνω από 30εκ.κομμάτια στην 47χρονη πορεία του, έρχεται ανανεωμένο με νέα εμφάνιση, τεχνολογίες αλλά και κινητήρα. Το νέο Passat έχει μία από τις πιο βαριές φανέλες στην κατηγορία και κανείς δεν μπορεί να του το αμφισβητήσει.