Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πετρέλαιο και τα βακτήρια

Διαβάστηκε από 9121 αναγνώστες - 8/9/2015

Ακούγεται παράξενο, αλλά το πετρέλαιο μπορεί να μολυνθεί από μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια και μύκητες. Αυτοί προέρχονται από τη δημιουργία υγρασίας σε ντεπόζιτα και δεξαμενές όπως πχ σε μέρη που δε γίνονται συχνοί έλεγχοι ποιότητας και η κατανάλωση του πετρελαίου είναι χαμηλή. Οι μικροοργανισμού τροφοδοτούνται από τους άφθονους υδρογονάνθρακες του πετρελαίου με συνέπεια το σχηματισμός λάσπης και οξέων, που με τη σειρά τους διαβρώνουν και μπλοκάρουν τα φίλτρα του κινητήρα. ρισμα των φίλτρων.

Τη λύση έρχονται να δώσουν ειδικά πρόσθετα με αντι-μικροβιακή δράση, καθώς και χημικά καθαριστικά για τα φίλτρα σωματιδίων. Πέραν των προδιαγραφών του κατασκευαστή, καλό είναι να χρησιμοποιούνται προληπτικά μετά από διακοπές ή ταξίδια όπου έχει γίνει ανεφοδιασμός σε ύποπτα βενζινάδικα.

font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:"Lucida Sans Unicode"; mso-font-kerning:.5pt;mso-ansi-language:EL;mso-fareast-language:#00FF; mso-bidi-language:AR-SA'> είναι περίπου 5% της κατανάλωσης καυσίμου. Στην αγορά υπάρχουν διάφορες μάρκες υγρού AdBlue.

Σχετικες επιχειρησεις