Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ι.KTEO Πήγασος: Χορηγός του Rotax MAX Challenge 2021

27/9/2021

Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος και Rotax ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πιο δημοφιλή θεσμό αγώνων kart στην Ελλάδα.

Το Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος ως υποστηρικτής του Rotax MAX Challenge GR, συνδέει πλέον το όνομά του με ένα από τους ιστορικότερους θεσμούς στους Ελληνικούς αγώνες motorsport.

Kοινοποίησε το »


Το ξεχωριστό I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAXChallenge, στην 21η συνεχόμενη χρονιά του, θα ανακηρύξει τους τρεις περιφερειακούς επαθλούχους και έναν Υπερεπαθλούχο Ελλάδας, θα δώσει τέσσερα εισιτήρια στους νικητές του τελικού των κατηγοριών Μini, Junior,Senior και DD2 για να ταξιδέψουν στον Παγκόσμιο Τελικό της Rotax που θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν. Το I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAXChallenge 2021 κλήρωσε για τους οδηγούς που συμμετέχουν στον ελληνικό τελικό, έναν κινητήρα για τις κατηγορίες Micro, Mini,Junior και Senior.
 


Ο Διευθύνων σύμβουλος του Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος, Γιώργος Κορμπάκης αναφερόμενος στην σπουδαία συνεργασία είπε: "…Υποστηρίζουμε πάντα θεσμούς που προσβλέπουν στο μέλλον των νέων ανθρώπων. Το Rotax MAX Challenge GR είναι θεσμός που επί είκοσι συναπτά έτη με τον υγιή συναγωνισμό δημιουργεί νέους οδηγούς όχι μόνον στις πίστες αλλά και στην καθημερινότητα μας. Είναι σαφές ότι αυτό και μόνο αποτελεί στοιχείο για την συνεργασία μας με την Rotax Hellas…"

O CEO της Rotax Hellas, Δημήτρης Γαλάτσης με την σειρά του αφού ευχαρίστησε για την επιλογή του I.KTEO Πήγασος, να υποστηρίξει το θεσμό του Rotax MAX Challenge GR αναφέρθηκε στην διάθεση του χορηγικού πακέτου: "…Το Rotax MAX Challenge GR, είναι ο θεσμός που στην κυριολεξία, ανεξάρτητα από την αξία και αξιοπιστία του προϊόντος, έχει πετύχει γιατί οι οδηγοί το έχουν ως πρώτη επιλογή τους, το έχουν αγαπήσει! Οπότε όλη η χορηγία τους ανήκει. Στο Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge Final GR και σε όλες τις κατηγορίες ξεχωριστά, Μicro MAX, Mini MAX, Junior MAX, Senior MAX, DD2 MAX και DD2 MAX Master θα κληρωθεί από ένας καινούργιος κινητήρας Rotax 125 Evo MAX, 6 κινητήρες στο σύνολο μεταξύ των συμμετεχόντων…"
 


 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις