Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η καλύτερη επιλογή για ΚΤΕΟ

28/9/2018

Αν το όχημά σας δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ καλό θα είναι να το επιληφθείτε άμεσα γιατί από την 1η Οκτωβρίου ξεκινά η αποστολή προστίμων. 

Μεγάλη προσοχή καθώς οι σχετικές οφειλές θα εμφανίζονται ως χρέη προς το Δημόσιο στον προσωπικό λογαριασμό Taxis του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Με πρόστιμο 150 ευρώ κινδυνεύουν όσοι δεν έχουν περάσει εμπρόθεσμα το όχημά τους από έλεγχο ΚΤΕΟ, καθώς τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία που έχει δώσει το ΥΠΟΙΚ. Την 1η Οκτωβρίου ενεργοποιείται η νέα νομοθεσία, που θα συνδέει online τις βάσεις δεδομένων του υπουργείου Μεταφορών με όλα τα ΚΤΕΟ, ιδιωτικά και δημόσια. Με τον τρόπο αυτό, το υπουργείο θα γνωρίζει άμεσα ποια οχήματα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ και θα προχωρά η επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων μέσω της φορολογικής διοίκησης. Το πρόστιμο των 150 ευρώ θα εμφανίζεται δηλαδή ως οφειλή προς το Δημόσιο στον προσωπικό λογαριασμό Taxis του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Όλα τα πρόστιμα
ΚΤΕΟ περνούν υποχρεωτικά όλα τα οχήματα (αυτοκίνητα και μηχανές) στα 4 χρόνια από την πρώτη τους κυκλοφορία και έπειτα κάθε δύο χρόνια (εξαιρούνται τα ταξί και τα βαρέα οχήματα που περνούν κάθε χρόνο). Αν ένα όχημα δεν περάσει εντός προθεσμίας το ΚΤΕΟ, επιβαρύνεται με πρόστιμο που για τα επιβατικά αυτοκίνητα για τον πρώτο μήνα καθυστέρησης είναι 16 ευρώ, για μέχρι έξι μήνες 33 ευρώ και για πάνω από έξι μήνες 65 ευρώ. Πέρα από τα παραπάνω ποσά, όσοι δεν έχουν περάσει εμπρόθεσμα από ΚΤΕΟ θα επιβαρύνονται με το επιπλέον πρόστιμο των 150 ευρώ που προαναφέρθηκε.

Στο Ι.ΚΤΕΟ Check Point μπορείς να επωφεληθείς από τη μοναδική προσφορά και να περάσεις το Ι.Χ. από τον απαραίτητο έλεγχο, μόλις με 40 ευρώ!



Όλοι οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. είναι αναγκασμένοι να περάσουν το αυτοκίνητο του από έλεγχο ΚΤΕΟ. Πολλοί φυσικά το βλέπουν ως ένα ακόμα επιζήμιο αναγκαίο κακό. Το ιδιωτικό όμως Ι.ΚΤΕΟ Check Point έρχεται με μοναδικές προσφορές να σας απαλλάξει από κάθε άγχος, και να σας ελέγξει το αυτοκίνητο, πιο οικονομικά από τον καθένα.

Πιο συγκεκριμένα:
  • Έλεγχος Ι.Χ. στα 40 ευρώ
  • Ειδικός έλεγχος υγραερίου 50 ευρώ
  • Έλεγχος ΜΟΤΟ στα 25 ευρώ
  • ΚΤΕΟ φορτηγά έως 3,5Τ 50 ευρώ
  • ΚΤΕΟ ταξί 40 ευρώ
  • ΚΤΕΟ εκπαιδευτικά 40 ευρώ
Εάν επιθυμείτε να βγάλετε μόνο κάρτα καυσαεριών, με μόλις 10 ευρώ και εντός λίγων λεπτών είστε έτοιμοι και νόμιμοι. 

Με 40 ευρώ, το Ι.ΚΤΕΟ Check Point σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το αυτοκίνητο σας και να είστε σίγουροι για το όχημα στο οποίο εμπιστεύεστε τη ζωή σας καθημερινά. Υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα, από το να γνωρίζετε απόλυτα τη κατάσταση και την αξιοπιστία του Ι.Χ. σας;

Τηλεφωνήστε τώρα στο 11710 κλείστε ραντεβού και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές. Ξεχάστε τα περιττά έξοδα, εμπιστευτείτε τους καλύτερους και μείνετε ήσυχοι.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ CHECKPOINT
Διεύθυνση: ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ – ΕΞΟΔΟΣ 4
Τηλ: 11710 - 210 5584205 – 210 5584206
Website:  http://ikteocheckpoint.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις