Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η πρώτη μηχανή αναζήτησης ΚΤΕΟ στην Ελλάδα

Η πρώτη μηχανή αναζήτησης ΚΤΕΟ στην Ελλάδα

16/12/2021

Έφτασε η ώρα του καθιερωμένου ελέγχου για το αυτοκίνητό σας; Πλέον η διαδικασία εύρεσης ΚΤΕΟ και ο προγραμματισμός του ραντεβού γίνεται με μερικά κλικ, αρκεί να επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα pernaokteo.gr!

Θέλετε επαγγελματική δουλειά, έμπειρο προσωπικό και τις καλύτερες τιμές της αγοράς; Δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε, παρά να πατήσετε τώρα εδώ, και να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιοδήποτε ΚΤΕΟ εσείς επιθυμείτε..

Κοινοποίησέ το »


Πλέον, η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται πιο εύκολα από ποτέ και ο λόγος ονομάζεται pernaokteo.gr. Πρόκειται για την πρώτη μηχανή αναζήτησης ΚΤΕΟ, μία υπηρεσία που έλειπε και ήρθε για να απλοποιήσει τη διαδικασία. Επίσης μπορείτε εύκολα να ελέγξετε πότε περνάτε την επόμενη φορά πατώντας εδώ.

 

Μέσω του «Περνάω ΚΤΕΟ», ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει σε μία ιστοσελίδα μαζεμένες όλες τις σχετικές επιχειρήσεις και με μερικά κλικ να επιλέξει αυτή που τον εξυπηρετεί. Η διαδικασία είναι απλούστατη, με τον χρήστη να επιλέγει σε πρώτη φάση την κατηγορία του οχήματος που τον ενδιαφέρει (πχ. Μοτο, Επιβατικό ΙΧ, φορτηγό, κτλ.).

Στη συνέχεια, επιλέγετε την πόλη ή την περιοχή που σας εξυπηρετεί (στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα βρείτε ΚΤΕΟ από όλη την Ελλάδα) δηλώνοντας τη μέγιστη χιλιομετρική ακτίνα. Το τρίτο και τελευταίο βήμα ολοκληρώνεται πατώντας «Αναζήτηση», με τα διαθέσιμα ΚΤΕΟ να εμφανίζονται. Από εκεί και πέρα δεν έχετε παρά να συγκρίνετε τιμές, προσφορές και να κλείσετε online ένα ραντεβού.

 

Οι ευκολίες που παρέχει η ιστοσελίδα pernaokteo.gr δε σταματούν εδώ, αφού οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν εντελώς δωρεάν στην υπηρεσία υπενθύμισης pernaokteo.gr, λαμβάνοντας ειδοποίηση μέσω sms ή email. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι θα αποφύγετε ένα ενδεχόμενο πρόστιμο και το επιπλέον κόστος για τα παράβολα εκπρόθεσμου ελέγχου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε τον επόμενο έλεγχο ΚΤΕΟ, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη νέα, φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, είτε μέσω υπολογιστή, είτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, πατώντας εδώ.

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις