Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mr KTEO: Εγγυημένος τεχνικός έλεγχος για αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα

Mr KTEO: Εγγυημένος τεχνικός έλεγχος για αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα

8/5/2023

Τα Mr.KTEO δεν είναι απλά μια αλυσίδα ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Με υπηρεσίες που σου λύνουν τα χέρια, ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σου γίνεται εύκολα και εγγυημένα.

Ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς που γνωρίζουν τι πρέπει να ελέγξουν και πώς να το κάνουν. Τα Mr. ΚΤΕΟ διαθέτουν ειδικούς διαδρόμους ελέγχου δικύκλων με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μπορούν άμεσα να εντοπίσουν σημεία που χρειάζονται φροντίδα ή προσοχή και θα σε ενημερώσουν έγκυρα για την κατάσταση του δικύκλου σου, ώστε να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα.

Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από την άνεση του σπιτιού σου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμό σου, τα στοιχεία του οχήματος και να επιλέξεις το πλησιέστερο σε εσένα κατάστημα Mr. KTEO, τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει. Τόσο απλά.

Αν ο ελεύθερος χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν θέλεις να τον σπαταλήσεις στη μετακίνηση από και προς το σημείο τεχνικού ελέγχου, τα Mr. ΚΤΕΟ έχουν τη λύση. Με την υπηρεσία Pick Up Delivery, έρχονται στο σημείο που θα τους υποδείξεις, παραλαμβάνουν το όχημα, διενεργούν τεχνικό έλεγχο και το επιστρέφουν στο χώρο σου. Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία και δεν χάνεις χρόνο κατά τη μετακίνηση, ούτε περιμένεις σε ουρές.

Για να κλείσεις ραντεβού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 10300 ή να συμπληρώσεις την ηλεκτρονική φόρμα με ένα κλικ εδώ. Εσύ ορίζεις την ώρα και το σημείο παραλαβής και τα Mr. ΚΤΕΟ παραλαμβάνουν με συνέπεια και υπευθυνότητα το όχημά σου. Ο τεχνικός έλεγχος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος.

www.mrkteo.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις