Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Fun to drive μικρομεσαία, για ανήσυχους μπαμπάδες

Διαβάστηκε από 33767 αναγνώστες - 30/10/2019

Μικρομεσαία με σούπερ εμφάνιση, αρκετό γκάζι αλλά και χώρους για όλη την οικογένεια; Το ξυραφένιο τιμόνι του Focus κοντράρεται με την θέση οδήγησης του Civic και τα δύο μαζί με την ποιότητα κύλισης του Ceed. Ποιο κερδίζει εν τέλει;

Η νέα εποχή μικρομεσαίων έχει αποτινάξει από πάνω της τον μανδύα της βαρετής οδήγησης και κλασικής σχεδιαστικής γραμμής.

Το νέο Civic έχει εντελώς φουτουριστική εμφάνιση κάνοντας την επανάσταση σε μία κατηγορία όπου το να τολμάς κάτι καινούργιο ήταν ποινικό αδίκημα. Από την άλλη το νέο Focus κράτησε και εμπλούτισε τον fun to drive χαρακτήρα του, διορθώνοντας όποιους τομείς υστερούσε στις προηγούμενες γενιές του. Τέλος το Kia Ceed ήρθε με τσαμπουκά και φλερτάρει με τις πρώτες θέσεις, όντας πιο δυναμικό από ποτέ, κρατώντας μία τρομερή ισορροπία ανάμεσα σε σπορ χαρακτηριστικά και ποιότητα κύλισης.

 

  • Honda Civic: 1.0 VTEC 129 PS: Είσαι οικογενειάρχης, θέλεις χώρους και αξιοπιστία αλλά δεν μπορείς να αποβάλλεις το sport DNA σου; Είσαι έτοιμος για Civic.
 
  • Kia Ceed: 1.4 T-GDI 140 PS: Η συγκεκριμένη έκδοση, αναδεικνύει και αυξάνει το ταπεραμέντο του νέου Ceed. Φέρνει ένα πακέτο πολύ πλούσιου εξοπλισμού, επιδόσεις που δύσκολα συναντάς στα οικογενειακά και δεν ξεφεύγει στην κατανάλωση. 
 
  • Ford Focus: 1.5 EcoBoost ST-Line  150 PS: Το Focus επαναφέρει την λέξη οδηγική απόλαυση στην κατηγορία των οικογενειακών. Γεμάτο τεχνολογίες, με μεγαλύτερους χώρους και σούπερ εμφάνιση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις