Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Πολλές τεχνολογίες και μεγάλα πορτ-παγκάζ έως 478λτ.

    Διαβάστηκε από 33796 αναγνώστες - 30/10/2019

    Ceed: Πρακτικό και εξαιρετικά ποιοτικό

    Μεγάλη προσοχή στην ποιότητα έδωσαν οι υπεύθυνοι  της Kia, κάνοντας το νέο Ceed, σχεδόν premium. Θέλετε η μπόλικη χρήση μαλακού πλαστικού, το προσεγμένο φινίρισμα, η εξαιρετική συναρμογή; Μάλλον όλα αυτά μαζί, συνθέτουν την εντυπωσιακή εικόνα στο εσωτερικό, που σχεδιαστικά ακολουθεί οριζόντια αρχιτεκτονική και δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ιδιαίτερα μοντέρνα. Τα βλέμματα κερδίζει η 7άρα οθόνη στο κέντρο του ταμπλό  (8άρα εάν διαθέτει δυνατότητα πλοήγησης), ενώ η οδηγοκεντρική φιλοσοφία ολοκληρώνεται με οθόνη και ταμπλό να έχουν μία πολύ μικρή κλίση προς το μέρος του οδηγού.  Ευρυχωρία και πρακτικότητα, δεν επηρεάζονται ούτε στο ελάχιστο φυσικά, με χώρο για 5 ενήλικες και μεγάλο πορτ-παγκάζ στα 395 λτ.

    Focus: Σπορ πινελιές μαζί με δεκάδες τεχνολογικά συστήματα

    Πριν ασχοληθούμε με την τεράστια τεχνολογική αναβάθμιση που έχει δεχθεί το νέο Focus, οφείλουμε να αναφερθούμε στις πολλές σπορ πινελιές που μεταφέρουν την ST-Line έκδοση στο εσωτερικό. Το πακέτο περιλαμβάνει ειδική επένδυση Bright Carbon στο ταμπλό και τις εμπρός πόρτες, ιδιαίτερη ραφή στα επιθέματα της κεντρικής κονσόλας για τα γόνατα και διπλή κόκκινη ραφή στα ταπέτα δαπέδου από μοκέτα. Είναι τόσο όσο χρειάζεσαι για να σου ανεβάζει τους παλμούς, χωρίς πάντα να σε κουράζει. Από την άλλη η Ford κάνει all in στο νέο Focus και το ανεβάζει στον τεχνολογικό θρόνο της γκάμας. Ενσωματώνει 8 ιντσών οθόνη αφής, head up display, ασύρματη φόρτιση κινητού και πολλά ακόμα higllights. Στον τομέα της ποιότητας τώρα, συναντάμε άφθονο μαλακό πλαστικό με την συναρμογή να αξίζει συγχαρητήρια αλλά και πολλούς να το χαρακτηρίζουν απλά, ως ένα μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό Fiesta.Στο Focus, μπορεί να φιλοξενηθεί τρίτος πίσω επιβάτης, κάτι στο οποίο βοηθάει και το χαμηλό τούνελ μετάδοσης, ενώ η παρουσία του ηλεκτρικού χειρόφρενου αύξησε αρκετά τις θέσεις για μικροαντικείμενα. Ο χώρος αποσκευών με τη σειρά του μεγάλωσε αρκετά και έφτασε τα 375 λτ.


    Civic:  Μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος και πορτ-παγκάζ

    Δεν θα το χαρακτηρίσεις φουτουριστικό ή προχωρημένο, μα μοντέρνο και καλά φτιαγμένο. Δεν υπάρχουν σπαστά τμήματα, καθώς τα πάντα ενώνονται με το ταμπλό, στο οποίο ξεχωρίζει από τη μία ο πίνακας οργάνων και από την άλλη, η οθόνη αφής 7 ιντσών. Το σύστημα πολυμέσων Honda Connect 2 που εμπλουτίζει την 7αρα οθόνη, είναι αρκετά εύχρηστο και δεν απαιτεί ιδιαίτερη εξοικείωση.Η ποιότητα κατασκευής είναι σε υψηλά επίπεδα, κάτι στο οποίο βοηθάνε τα μαλακά υλικά καλής ποιότητας ενώ εξαιρετικό είναι και το φινίρισμα. Η εργονομία δεν θα προβληματίσει μα ούτε και θα εντυπωσιάσει.
    Όσον αφορά τους χώρους, πρέπει να δώσουμε το βραβείο της κατηγορίας για τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, καθώς τα 478 λίτρα ( με άνοιγμα 1,120χλστ.) είναι κορυφαία τιμή στη κατηγορία. Από κει και πέρα με περίσσια άνεση θα φιλοξενηθούν 4 ενήλικες στη καμπίνα, ενώ ένας τρίτος με λίγες παραχωρήσεις, θα βολευτεί. Φιμέ πίσω τζάμια, αναπαυτικά καθίσματα, μεγάλοι χώροι και σωστές αναρτήσεις, θα κάνουν κάθε βόλτα, είτε εντός πόλης, είτε εκτός, απόλαυση.