Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Ξεχωρίζει σχεδιαστικά το Civic, πιο ήπια Focus και Ceed

    Διαβάστηκε από 33798 αναγνώστες - 30/10/2019

    Honda Civic: Εξωτικό παρουσιαστικό με πολλές έντονες γραμμές που θυμίζουν supercar

    Η εμφάνιση του ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του,  σπορτίφ, δυναμική και σίγουρα μοναδική. Θα απορήσουμε πραγματικά  εάν δεν κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμα του, χωρίς φυσικά να υπάρξουν και εκείνοι που πιθανόν να το χαρακτηρίσουν κραυγαλέο. Οι ανάγλυφες (εμπρός και πίσω) εισαγωγές αέρα, τα «αγριεμένα» φωτιστικά σώματα και οι μεγαλύτεροι και φαρδύτεροι τροχοί, κλέβουν αμέσως τη παράσταση.  Αεροδυναμικό πακέτο, σε ένα φανερά μεγαλωμένο αμάξωμα( σχεδόν 136mm μακρύτερο, 30mm φαρδύτερο) με εντυπωσιακό έντονο χρώμα. Πάντως εάν ψάχνετε ένα αυτοκίνητο με το οποίο θέλετε να περνάτε απαρατήρητοι, δεν σας το προτείνουμε.

    Kia Ceed: Πάντα ενδιαφέρον, με τον τρόπο του και τη νέα μάσκα

    Αποκλείεται η χαρακτηριστική tiger nose γρίλια, να μην σας τραβήξει την προσοχή αμέσως. Οι έντονες ακμές έχουν κυριεύσει το αμάξωμα, με τους αεραγωγούς να έχουν κατέβει χαμηλότερα λόγω του νέου προφυλακτήρα. Εξετάζοντας το από πίσω, έχει αλλάξει θέση η πινακίδα κυκλοφορίας, αφαιρέθηκαν εντελώς οι αεραγωγοί, ενώ αντί της γνωστής αεροτομής διατηρήθηκε το μικρό σπόιλερ στην οροφή. Γενικότερα οι καμπύλες μετατράπηκαν σε ακμές με αιχμηρή σχεδίαση, κάνοντας το νέο μοντέλο πιο δυναμικό και μοντέρνο.

    Ford Focus: ST- Line πινελιές για έναν… οικογενειάρχη

    Η καινούργια ταυτότητα του Focus ξεχωρίζει από μακριά. Το αρκετά πιο μακρύ καπό σε συνδυασμό με τις νέες γραμμές αλλά και τον εμπρός μικρότερο πρόβολο σε πείθει πως δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχο του. Πατάει στην νέα πλατφόρμα C2, ώστε πλέον να διαθέτει το μεγαλύτερο μεταξόνιο της κατηγορίας του, ενώ διαθέτει και αεροδυναμική για σεμινάριο (CD: 0.27 η Hatchback έκδοση). Μάλιστα στην έκδοση ST-line συναντάμε μεγάλο πίσω σπόιλερ, κόκκινες δαγκάνες φρένων και φυσικά διπλή μπούκα, που μπορεί να μην ακούγεται όσο θα θέλαμε, τραβάει όμως τα βλέμματα.