Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μικρά SUV: Σπάνε ταμεία λόγω πρακτικότητας και ομορφιάς

Διαβάστηκε από 7270 αναγνώστες - 22/10/2018

Τα μικρά SUV είναι ότι πιο προοδευτικό υπάρχει στην αγορά σήμερα και οι εταιρείες μπορούν και πειραματίζονται ελεύθερα. Σχεδίαση που σπάει το στυλιστικό κατεστημένο,χώροι για οικογένεια, έτοιμα για ligth χωμάτινες διαδρομές και φυσικά ολοκαίνουργιους κινητήρες.

Ειδικά στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο η σχεδιαστική πρωτοπορία που μας ταιριάζει. Μας ταιριάζει και η χρήση. Το μικρό SUV έχει τη σωστή τιμή, το σωστό μέγεθος, το σωστό ύψος από το έδαφος, τη σωστή θέση οδήγησης και τους σωστούς χώρους για το μείγμα χρήσης του Έλληνα οδηγού. Πόλη το χειμώνα, πεζοδρόμια, διασταυρώσεις, παρκάρισμα και εξοχή το καλοκαίρι, χωματόδρομοι, θάλασσα, και ταξίδια. Επιλέγουμε τρία μοντέλα που είναι η καλύτερη διαφήμιση της συγκεκριμένης κατηγορίας με το καθένα να κρύβει τον δικό του άσσο στο μανίκι,

Citroen C3 Aircross 1.2 T 130 PS PureTech
Η Citroen αποφασίζει να δώσει καθαρά crossover ταυτότητα στο νέο  C3 Aircross και διεκδικεί ένα μεγάλο κομμάτι, από την πιο hot κατηγορία, αυτή των B-SUV.

Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120 PS
Τα SUV είναι ένα κομμάτι που η Hyundai διαθέτει μεγάλη πείρα και ανέκαθεν πόνταρε πολλά. Γεμίζει τη φαρέτρα της με το ολοκαίνουργιο Kona, και βάζει φωτιά σε μία ήδη φλεγόμενη κατηγορία.

Kia Stonic 1.0 T-GDi 120 PS
Μία μεγάλη εταιρία όπως η Kia δεν θα μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα χέρια, όσο ο ανταγωνισμός βομβαρδίζει την αγορά με crossover. Ρίχνει στην αρένα το Stonic και στο καναβάτσο όσους φοβούνται να τολμήσουν.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις