Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

C3 Aircross

Stonic

Kona

Εσωτερικό-Χώροι: Μοντέρνα και high-tech για όλους τους επιβάτες

Διαβάστηκε από 7299 αναγνώστες - 22/10/2018

C3 Aircross: Πρακτικό για να μην σε κουράσει πουθενά
Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι γνωστός και σχεδόν ίδιος από το πιο ήρεμο και ασφάλτινο C3. Ιδιαίτεροι αεραγωγοί, κεντρική οθόνη καλής ανάλυσης και εύχρηστα πλήκτρα πάνω στο τιμόνι εξυπηρετούν τον high-tech προσανατολισμό. Από θέμα ποιότητας τα υλικά αν και σκληρά είναι καλά, όπως σε καλό επίπεδο βρίσκεται η συναρμολόγηση και το φινίρισμα. Ένα εσωτερικό με καθαρές γραμμές και με στόχο τη πρακτικότητα μέσω της λιτότητας. Στον τομέα των χώρων, 4 ενήλικες θα απολαύσουν υπέροχους χώρους για τα κεφάλια τους (ελέω πίσω πλάτους) ενώ ένας 5ο θα φιλοξενηθεί με μικρές παραχωρήσεις. Χώρος αποσκευών στα 410 λτ. με εξαιρετική πρόσβαση.

Kona: Λιτό και εργονομικό. Αξιόλογος χώρος από το 2.600 χλστ. μεταξόνιο
Ο εσωτερικός διάκοσμος δεν ακολουθεί ιδιαίτερα την μεταμοντέρνα εξωτερική εικόνα. Εδώ ξεχωρίζει η οθόνη στο κέντρο, και ένας αναλογικός πίνακας οργάνων μπροστά από τον οδηγό. Η ποιότητα είναι υψηλού επιπέδου, με τον συνολικό χαρακτήρα να χαρακτηρίζεται από στιβαρότητα και προσεγμένη συναρμολόγηση. Μαλακά πλαστικά δεν θα βρείτε ενώ γενικότερα η αύρα του i30 είναι παρούσα. Όσον αφορά τους χώρους, το 2.600 χλστ. μεταξόνιο παρέχει ικανοποιητικούς για 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους. Το χαμηλό τούνελ της μετάδοσης βοηθά ιδιαίτερα. Πέμπτος επιβάτης θα χωρέσει με πολύ μικρές παραχωρήσεις, ενώ το πορτ-παγκάζ είναι στα 361 λτ. με έξτρα θήκη.

Stonic: Απλό, λειτουργικό και λίγο πιο μεγάλο από το Rio
Ο εσωτερικός διάκοσμο τους Stonic πατάει πάνω στο Rio ενώ ξεχωρίζει, χάρη στην οριζόντια διχοτόμηση του ταμπλό. Μία έγχρωμη οθόνη στο πάνω μέρος, διακόπτες στο κάτω μέρος και αρκετός καθαρός χώρος χωρίς κουμπιά και εσοχές. Διαθέτει την απλότητα που χρειάζεται ένα crossover εν τέλει. Τα πλαστικά είναι σκληρά, αλλά καλοφινιρισμένα και κυρίως γερά συναρμολογημένα. Στον τομέα των χώρων, δεν υπάρχουν θαύματα, καθώς 4 επιβάτες θα βολευτούν απλά με άνεση, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι απλά ικανοποιητικός στα 352 λτ.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ