Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

C3 Aircross

Hyundai Kona

Kia Stonic

Οδηγική συμπεριφορά: Κρατάνε τα καλά από τις δύο κατηγορίες που συνδυάζουν

Διαβάστηκε από 7297 αναγνώστες - 22/10/2018

Stonic:  Ένα σπορτίφ χατσμπακ
Οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Kia Stonic, αμέσως εκτιμάς το πραγματικά γρήγορο τιμόνι, το οποίο σε συνδυασμό με την ανταπόκριση του μπροστινού μέρους σε κάθε στροφή, επιτρέπουν στον οδηγό τον απόλυτο έλεγχο. Ένα ευέλικτο σύνολο, το οποίο συνδυάζεται και με εξαιρετικά φρένα και με μία αρκετά (για την κατηγορία) σφικτά ρυθμισμένη ανάρτηση. Βέβαια, η τελευταία με τη σειρά της, μπορεί να παρέχει καλύτερο στήσιμο, μα δεν καταφέρνει να φιλτράρει όλες τις εγκάρσιες ανωμαλίες επιτυχώς. Τα 183 χλστ. απόστασης από το έδαφος, είναι σε θέση να οδηγήσουν οδηγό και επιβάτες σε κάθε είδους πατημένη δασική ή χωμάτινη διαδρομή, εάν αναζητήσουν μία light off road διαδρομή.

Kona: Σου δίνει αυτό που θέλεις
Αγοράζεις SUV  άρα θες να είσαι ψηλά και να ελέγχεις τον περίγυρο με άλλο στυλ. Θέλεις η θέση οδήγησης να σε κάνει να νιώθεις ανώτερος, το τιμόνι να υπακούει πλήρως και οι λακκούβες να μην σε απασχολούν. Όλα αυτά θα τα βρεις στο νέο Kona το οποίο είναι και άνετο μα παρέχει και αξιόλογο οδηγικό ενδιαφέρον. Σε δρόμο με στροφές, το τιμόνι κρατάει καλά και δεν αφήνει το μπρος μέρος να ξεφύγει, αλλά και το πίσω να μην εμφανίσει αναπηδήσεις. Τα 170 χλστ. από το έδαφος σε προκαλούν για χωμάτινες εξορμήσεις με την συμπεριφορά του Kona να μην κρύβει εκπλήξεις ούτε εκεί.

C3 Aircross: Χρυσό στην άνεση
Να ευχαριστηθείς βόλτα θα έπρεπε να είναι το μότο του αυτοκινήτου. Η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης η υψηλή θέση οδήγησης και τα πολύ καλά καθίσματα επιτρέπουν την δημιουργία χαλαρότητας και ηρεμίας σε κάθε διαδρομή. Στον δρόμο το κράτημα είναι απόλυτα σεβαστό ενώ παρουσιάζει συγκρατημένες κλίσεις, υποστροφή σε φυσιολογικά επίπεδα και σπάνια παρέμβαση του ESP. Οι εξορμήσεις σε χωμάτινα μονοπάτια είναι μέσα στο μενού του C3 Aircross, μόνο εάν αναζητάτε μία light περιπέτεια.
 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ