Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Kia Stonic

Hyundai Kona

Citroen C3 Aircross

Εμφάνιση: Δεν ακολουθούν περπατημένες

Διαβάστηκε από 7298 αναγνώστες - 22/10/2018

Kia Stonic: Πιπεράτη σχεδίαση που έλειπε από την κατηγορία
Στόχος να τραβήξει τα βλέμματα; Επετεύχθη. Το μήκους 4.140 χλστ. αμάξωμα του Kia Stonic χαρακτηρίζεται από την πιο πιπεράτη και μυώδη σχεδιαστική γραμμή του, σε σχέση με το ομόσταυλο Rio, και δίνει περισσότερο χρώμα σε μία «σοβαρή» κατηγορία. Η διχρωμία οροφής-αμαξώματος το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ η παρουσία 17άρας ζάντας μαζί με τα 183 χλστ. απόστασης από το έδαφος, του δίνουν το πάσο για την hot κατηγορία των crossover. Προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα παραμένουν μοντέρνα χωρίς να καταφεύγουν σε ακρότητες, δίνοντας κίνητρο σε αγοραστές από όλα τα target groups.

Hyundai Kona: Ανάλαφρο, με τα φώτα να κάνουν full επίθεση
Είναι στιλάτο και αυτό φαίνεται από μακριά, εντείνεται όσο πλησιάζεις. Τα φωτιστικά έχουνε ιδιαίτερη διάταξη και εμπρός αλλά και πίσω, διαθέτοντας Led ημέρας πάνω, βασικό σώμα πιο κάτω και τέλος ζεύγος φώτων ομίχλης χαμηλά στη μάσκα. Από κει και πέρα, καμπύλες σε φτερά, η διχρωμία της οροφής, μα και τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά γύρω γύρω, δημιουργούν ένα μοναδικό και μοντέρνο σύνολο. Όσο πιο έντονο χρώμα προτιμήσετε, τόσο περισσότερο θα φαίνονται οι λεπτομέρειες του αμαξώματος από απόσταση.

C3 Aircross: Πολύ-όμορφο αντί για πολύ-χρηστικό
Είναι νεανικό, είναι μυώδες και ενώ δανείζετε στοιχεία από το αδελφό C4 Cactus καταφέρνει να προωθήσει το δικό του DNA. Το ανυψωμένο αμάξωμα σε προϊδεάζει για τις off road ικανότητες του, ενώ σχεδιαστικά ξεχωρίζει για τη διπλή ζώνη με φώτα εμπρός, τον μεγάλος αεραγωγό και τη σχεδόν απούσα μάσκα. Δεν χρειάζεται πλέον air bumps καθώς δείχνει αρκετά γεμάτο από τις πληθωρικές αναλογίες του.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ