Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Design που έχει αλλάξει το παιχνίδι από το νέο 208

Διαβάστηκε από 72089 αναγνώστες - 7/9/2020

Κανείς δεν θέλει να αγοράσει και να οδηγεί ένα αυτοκίνητο που δεν τον γεμίζει αισθητικά, και οι εταιρίες έριξαν επιτέλουν βάση και σε αυτόν τον τομέα.Μεγαλύτερη απόδειξη το απίθανο σχεδιαστικά νέο Peugeot 208 το οποίο δημιουργεί ένα ξεχωριστό αισθητικά σύνολο.

Το νέο Peugeot 208 απλά το τερμάτισε…
Το νέο Peugeot 208 υιοθετεί την λογική με το μακρύ καπό και την μεγαλύτερη κλίση του παρμπρίζ, τις χαρακτηριστικές νυχιές στα φωτιστικά σώματα αλλά και την πίσω οριζόντια φάσα, σχεδόν όπως τα νεότερα ομόσταυλα αδέρφια του. Μαζί με τις έντονες νευρώσεις στο καπό και τον εντυπωσιακό νέο προφυλακτήρα με τα LED φωτιστικά σώματα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει και να μην το κοιτάξεις. Είναι με διαφορά το ομορφότερο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά έντονα χρώματα που του ταιριάζουν.

Το best seller έχει την «X» μάσκα και μαγνητίζει

Από την άλλη, το πρώτο μέχρι τώρα σε πωλήσεις Toyota Yaris διαθέτει σύνολο που θα σε κερδίσει, χωρίς να σε προκαλέσει. Με κύριο και αρκετά μοντέρνο στοιχείο το χαρακτηριστικό «X» του μπροστινού μέρους αλλά και τα νέα φανάρια που ενσωματώνουν LED στοιχεία, καταφέρνει να ξεχωρίζει ακόμα, παρόλο που οδεύει προς το τέλος της εμπορικής του καριέρας. Μάλιστα η διχρωμία της επετειακής έκδοσης, του δίνει πολλούς στιλιστικούς πόντους καθώς μπορεί να συνδυαστεί με χρώματα της επιλογής σας.


Σταθερή αξία χωρίς να προκαλεί το Polo

Τέλος, υπάρχει φυσικά και το Polo, το οποίο δεν έχει σκοπό να προκαλέσει αισθητικά,  κι αυτός ίσως είναι ο λόγος που εν τέλει κερδίζει κοινό από όλα τα target groups. Η αποκλειστικά 5θυρη έκδοση του, μαζί με τις μεγαλύτερες διαστάσεις αυτής της γενιάς, το κάνουν να δείχνει περισσότερο για μικρομεσαίο παρά για μικρό. Ωραία σχεδιασμένος ο προφυλακτήρας, μοντέρνα τα φωτιστικά σώματα, ενώ η πιθανή διχρωμία της οροφής δίνει sport DNA εφόσον το επιθυμείτε.