Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσωτερικό διάκοσμο hi-tech, premium ή trendy;

Διαβάστηκε από 72090 αναγνώστες - 7/9/2020

Γιατί να διαλέξεις ανάμεσα σε κάτι από τα παραπάνω, όταν το νέο σου μικρό μπορεί να τα έχει όλα; Να έχει από ποιοτικά υλικά, μέχρι 3D πίνακα οργάνων και premium πινελιές;

VW Polo με ποιότητα κατευθείαν δανεισμένη από το Golf
Είναι με διαφορά το πιο ποιοτικό μικρό της αγοράς, ενώ σου δημιουργεί απευθείας την αίσθηση πως θα μείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.  Τόσο μαλακά όσο και σκληρά πλαστικά, διαθέτουν άψογο φινίρισμα και στιβαρή συναρμογή, ενώ η ατμόσφαιρα είναι και high-tech λόγω της 6,5άρας οθόνης αφής στο κέντρο του ταμπλό. Χαμηλή θέση οδήγησης και πανοραμική θέα για τον οδηγό σε ένα γεροδεμένο σύνολο που δεν θα σε κουράσει ούτε σε πολύωρα ταξίδια αλλά ούτε και στην κίνηση της πόλης.

Toyota Yaris για να μην έχεις το παραμικρό τρίξιμο

Η ποιότητα συνεχίζει να είναι σε πολύ καλά επίπεδα παρόλο που μαλακά πλαστικά θα συναντήσουμε μονάχα στο ταμπλό. Πολύ προσεγμένο το επίπεδο συναρμολόγησης και φινιρίσματος με αρκετές και εύκολα προσβάσιμες θήκες για μικροαντικείμενα να λύνουν τα χέρια των επιβατών.  Από τις νεότερες προσθήκες ξεχωρίζουν ο  πίνακας οργάνων 4.2 ιντσών μεταξύ των αναλογικών οργάνων στο καντρά, που δίνει μία πιο high-tech πινελιά στο γνώριμο εσωτερικό του best seller. Ακόμα, νέα χειριστήρια στο τιμόνι θα διευκολύνουν αρκετά τον οδηγό αλλά και τον χειρισμό της οθόνης του συστήματος infotainment στο κέντρο του ταμπλό.

Peugeot 208 με 3D πίνακα οργάνων και 7άρα οθόνη, ανεβαίνεις τεχνολογικό επίπεδο

Η φρέσκια ατμόσφαιρα του νέου 208 αποτυπώνεται ξεκάθαρα στη λογική διάταξης Peugeot 3D i-cockpit, που πλέον μεταφράζεται σε έναν υπερυψωμένο πίνακα οργάνων 10 ιντσών με 3D στοιχεία και μία έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό. Η πρώτη είναι ένα καινούργιο εντυπωσιακό στοιχείο, ενώ η δεύτερη οθόνη αποτελεί το κέντρο ελέγχου για το infotainment σύστημα, το οποίο και έχει αναβαθμιστεί. Κάτω από την συγκεκριμένη οθόνη συναντάμε πλήκτρα τύπου πιάνο, όπως τα γνωρίσαμε στο 3008, με στοιχεία αφής μάλιστα, ενώ την εικόνα ολοκληρώνουν τα πολύ καλά και ποιοτικά υλικά στο σύνολο της καμπίνας.