Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδική συμπεριφορά που θυμίζει μικρομεσαία, πάντα με περισσότερη ευελιξία.

Διαβάστηκε από 72093 αναγνώστες - 7/9/2020

VW Polo: Στιβαρό σύνολο που θα ταξιδέψει και θα στρίψει χωρίς άγχος
Ανεξαρτήτως κινητήρα, το Polo παραμένει Polo και αυτό μεταφράζεται σε εξαιρετική στιβαρότητα και σε ένα σταθερά σίγουρο πάτημα. Βέβαια παραμένει Polo και στην έλλειψη του fun to drive στοιχείου, καθώς παρά την πολύ καλή πληροφόρηση από το τιμόνι, δεν δίνει στον οδηγό το δικαίωμα να παρεκτραπεί ακόμα και ελεγχόμενα. Η ανάρτηση θα φιλτράρει καλά τις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων, έχει υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, ενώ εντυπωσιάζει η ησυχία που παραμένει στην καμπίνα ανεξαρτήτως ταχύτητας κίνησης.

Peugeot 208: Απολαυστικά άνετο και με σπουδαία ποιότητα κύλισης

Η νέα θέση οδήγησης, μαζί με τα μικρότερα παράθυρα και τη κλίση του παρμπρίζ, σε βάζουν εύλογα σε πολεμικές ανησυχίες καθώς την ώρα που μπορεί να σου ξυπνήσει σπορ ένστικτα, το νέο 208 είναι πιο άνετο και ήσυχο από ποτέ. Η ανάρτηση φιλτράρει πολύ καλά τις όποιες λακκούβες συναντήσει, ενώ το ιμικρό σε διαστάσεις τιμόνι, μπορεί αρχικά να δείχνει μερικώς ελαφρύ, στην πράξη όμως μεταφέρει αστραπιαία και στο 100% τις εντολές του οδηγού. Το γαλλικό DNA του μοντέλου όχι απλά δεν χάθηκε, αλλά έγινε εντονότερο σε αυτή τη γενιά με την ποιότητα κύλισης να διεκδικεί δάφνες.


Toyota Yaris: Συνώνυμο της πρακτικότητας

Με κύκλο στροφής τα 9,6 μ., καταλαβαίνετε πόσο εύχρηστο είναι εντός πόλης, πόσο ευέλικτο γενικά και σίγουρα μετατρέπεται στον απόλυτο σύμμαχο σε κάθε μανούβρα. Οι χάρες του όμως δεν περιορίζονται εντός τοιχών, καθώς και σε ταξίδι, η ποιότητα κύλισης είναι καλή, ο θόρυβος χαμηλός και το αμάξωμα παραμένει σταθερό και ευθύβολο και σε υψηλές ταχύτητες. Εάν συναντήσετε στριφτερές διαδρομές θα τις ευχαριστηθείτε και με το παραπάνω καθώς οι  προβλέψιμες και προοδευτικές υποστροφικές αντιδράσεις του είναι απολαυστικές.