Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συμπέρασμα

Διαβάστηκε από 72094 αναγνώστες - 7/9/2020

Τα 3 μοντέλα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Κάθε άλλο, αποτελούν τρεις επιλογές που προσφέρουν ένα all around και σίγουρα value for money σύνολο, κρίνοντας την μάχη τελικά στα σημεία. Η αλήθεια είναι πως οι συγκεκριμένες γενιές των μοντέλων (σε αυτό ίσως αδικείται λίγο το Toyota Yaris μιας και είναι στα πρόθυρα της αλλαγής), αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο έχουν αναβαθμιστεί τα μικρά μοντέλα, που πλέον δανείζονται όλα τα τεχνολογικά και μηχανολογικά πακέτα από τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Έχοντας λοιπόν συγκρίνει σχεδόν όλες τις κατηγορίες μπορούμε να καταλήξουμε στα εξής ασφαλή συμπεράσματα.

Εάν χρειάζεστε πραγματικά άνεση χώρων που συναντάται στην μικρομεσαία κατηγορία και δεν σας πειράζει να ζείτε και να οδηγείτε υπό την έλλειψη του turbo, τότε το best seller Toyota Yaris αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Η έκδοση Y20 Bi-Tone, με κόστος στα 16.550 ευρώ δεν υπολείπεται τίποτα σε εξοπλισμό, ενώ μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα μοντέλο που διατηρεί σταθερά υψηλά την μεταπωλητική του αξία.

Από την άλλη, το νέο Peugeot 208 πραγματικά δεν θα το βαρεθείτε ποτέ. Η εκπληκτική του εξωτερική σχεδίαση, μαζί με το άκρως νεανικό και hi-tech εσωτερικό, θα σας εντυπωσιάζουν το ίδιο κάθε μέρα. Φυσικά μεγάλο συν και η πολύ χαμηλή κατανάλωση που πετυχαίνει ο PureTech κινητήρας στα 6,1λτ./100χλμ., χωρίς να υπολείπεται σε επιδόσεις.

Εάν τέλος χρειάζεστε αποτελεσματική ηχομόνωση και να περνάτε πάνω από κακοτεχνίες του δρόμου χωρίς να νιώθετε το παραμικρό, το VW Polo είναι μονόδρομος. Με εξαιρετικό πάτημα στον δρόμο, στιβαρότητα και αντιδράσεις μικρομεσαίου, θα σας προκαλέσει να κάνετε πολλά και ξεκούραστα χιλιόμετρα.