Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μυρίζει το αυτοκίνητο? Δείτε μερικά σωτήρια tips..

Διαβάστηκε από 36196 αναγνώστες - 12/5/2019

Οι μυρωδίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι κάτι ενοχλητικό. Δοκιμάζουμε διάφορους τρόπους καθαρισμού και σας μεταφέρουμε, ποιοι από αυτούς βοηθούν πραγματικά!

Το Golf από τον στόλο αυτοκινήτων των δοκιμών μας, αναδύει μυρωδιές, παρόλο που δεν είναι ντίζελ.. Έπεσε σε γκρούπ καπνιστών? Έπεσε γάλα στο πάτωμα? Μήπως άφησε κάποιος κανένα κομμάτι τυρί για μεγαλύτερο διάστημα στο εσωτερικό? Η αιτία για το κοκτείλ των άσχημων μυρωδιών στο εσωτερικό, δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θέλει να οδηγήσει το Golf.

Εάν και το δικό σας αυτοκίνητο μυρίζει δυσάρεστα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε την πηγή του κακού. Συνήθως φταίνε γεμάτα σταχτοδοχεία, ξεχασμένα απορρίμματα τροφίμων ή χυμένα υγρά. Δυσάρεστες μυρωδίες μπορεί να προέρχονται επίσης από υγρά εσωτερικά ή μη συντηρημένα κλιματιστικά. Τι βοηθάει περισσότερο με τα ζητήματα καθαρισμού?

Ρωτήστε τη μαμά σας!  Εκείνη έχει δύο άμεσες συμβουλές για την εξουδετέρωση της οσμής, ξύδι και σκόνη καφέ. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να βρει στο σούπερ μάρκετ ή στα εμπορικά καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτων, προϊόντα που υποτίθεται ότι εξαφανίζουν, γρήγορα και φτηνά τις οσμές.

Εμείς δοκιμάσαμε αν πραγματικά βοηθούν. Εάν η δυσωδία επανέρχεται ξανά και ξανά, παρά τους δολοφόνους οσμών που χρησιμοποιήσατε, τότε απευθυνθείτε σε επαγγελματίες. Θα βρείτε εξειδικευμένες εταιρείες για την επανεπεξεργασία αυτοκινήτων, σχεδόν παντού..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις