Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Hyundai i30 1.0T-GDI 120 PS

    Διαβάστηκε από 97408 αναγνώστες - 8/2/2020

    Το Hyundai i30 αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση των Κορεατών στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Τα καταφέρνει πολύ καλά σε όλους τους τομείς, συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή εγγύηση 5 ετών χωρίς όριο χιλιομέτρων, ενώ έχει εκδόσεις και τεχνολογίες για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες. Εντυπωσιακό όμως παραμένει το γεγονός πως η τιμή του παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα για αυτά που μπορεί και προσφέρει.



    Η βασική λοιπόν έκδοση του Hyundai i30 ακούει στο όνομα Active, και ενώ κανονικά κοστίζει 17.440 ευρώ, αυτή την περίοδο η φίρμα «τρέχει» μία καλή προσφορά η οποία την «ρίχνει» στα 16.640 ευρώ. Σε αυτή την τιμή …μικρού, συναντάμε εξοπλισμό που παρέχει όλα τα βασικά στοιχεία ασφάλειας και άνεσης που απαιτούνται σε όλα τα μικρομεσαία. Πιο συγκεκριμένα φέρνει, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης, σύστημα αυτόματης έκτακτης πέδησης, υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα και φώτα LED. Στον τομέα της άνεσης και ψυχαγωγίας, ξεχωρίζουν τα σύστημα S&S,  a/c, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, cruise control,  4 ηχεία, κεντρική οθόνη LCD 5 ιντσών με ηχοσύστημα και 16άρες ζάντες αλουμινίου. Όπως βλέπετε, η Hyundai έχει καταφέρει να περάσει σε άλλο πραγματικά επίπεδο την αναλογία κόστους – εξοπλισμού.

    Εάν με αυτά δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, μπορείτε να μεταβείτε στην επόμενη εξοπλιστική έκδοση, Style, με τιμή στα 17.440 ευρώ, όπου η λίστα αυξάνεται ακόμα περισσότερο στον τομέα της άνεσης. Διατηρώντας όλα τα συστήματα ασφαλείας, δίνει άλλον αέρα στους επιβάτες χάρη στο σύστημα BT με αναγνώριση φωνής, την κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές και την απόλυτη συνδεσιμότητα όλων των λογισμικών, με την πλέον 8άρα και έγχρωμη οθόνη αφής Display Auto. 



    Με επιπλέον 300 ευρώ μπορείτε να μεταβείτε στην ακόμα πιο πλούσια έκδοση Distinctive και να βάλετε το κερασάκι στο Hyundai σας. Το ποσό αυτό μεταφράζεται στην μετατροπή του a/c σε αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, στην προσθήκη 2 tweeter για καλύτερη ηχητική εμπειρία, σε σκούρα κρύσταλλα σε όλο το αμάξωμα και σε μία ζάντα, μεγαλύτερη κατά 1 ίντσα. 

    Το Hyundai i30 αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο value for money αυτοκίνητα της αγοράς. Ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο με την γενναιόδωρη έκπτωση της εταιρίας στην αρχική έκδοση Active, το κάνει πραγματικά ασυναγώνιστο.