Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Kia Ceed

Διαβάστηκε από 41727 αναγνώστες - 4/6/2018

¶λλο ένα προ-παραγωγής αυτοκίνητο που είχαμε στην διάθεση μας ήταν το Kia Ceed. Δοκιμάσαμε τόσο την βενζινοκίνητη έκδοση με τον 1.400άρη κινητήρα των 140 ίππων όσο και την ντίζελ των 116 αλόγων. Μας κέρδισε η συνολική αναβάθμιση του αυτοκινήτου που δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τον στόχο της Kia ο οποίος δεν είναι άλλος από την κορυφή των πωλήσεων στις Ευρωπαϊκές αγορές. 
Κινηθήκαμε με ταχύτητες κοντά στα 200 χλμ./ώρα και το Ceed δεν έδειξε να ιδρώνει. Ήταν σταθερό, είχε καλό τιμόνι και η ποιότητα κύλισης θύμιζε αυτή του Golf. Οι αεροδυναμικοί θόρυβοι βέβαια δεν έλλειπαν εντελώς αλλά σε αυτές τις ταχύτητες είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να αποφευχθεί.
Επίσης, με το Kia Ceed περάσαμε περισσότερες φορές την πίστα δοκιμής άνεσης καθώς θέλαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα για το αυτοκίνητο. Το Ceed είναι ένα καλοφτιαγμένο μικρομεσαίο καθώς η προσφερόμενη άνεση βρίσκεται σε υψηλά για την κατηγορία επίπεδα. Το εσωτερικό του είναι άκρως ποιοτικό και η συναρμογή κορυφαία καθώς δεν ακούσαμε το παραμικρό θόρυβο, παρότι το μοντέλο ήταν προ-παραγωγής.
Στις στροφές, το Ceed δείχνει έναν ακόμα κρυμμένο άσσο καθώς διακρίνεται για την ουδετερότητά του και τα μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης. Θα στρίψει χωρίς να αγχώσει τον οδηγό ενώ όταν αυτός το παρακάνει θα αναλάβουν τα ηλεκτρονικά και θα επαναφέρουν με ομαλό τρόπο την τάξη. Τα φρένα του είναι αποτελεσματικά και έδειξαν ακούραστα ακόμα και μετά από έντονη χρήση. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ