Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Opel Insignia GSi Tourer

Διαβάστηκε από 41900 αναγνώστες - 4/6/2018

Ένα ακόμα αυτοκίνητο που έχει περάσει από το autoagora.gr είναι το Isignia GSi. Τώρα είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε εντός πίστας, την station wagon έκδοση. Οι διαφορές σε σχέσεις με την grand sport είναι ελάχιστες και έχουν να κάνουν μόνο με το διαθέσιμο χώρο αποσκευών.
Κάναμε δυο γύρους στην οβάλ πίστα με 220+ χλμ./ώρα. Το Insignia εκμεταλλευόμενο την πιο σφιχτή ανάρτηση και τους μεγάλους τροχούς κρατάει αρκετά καλά ακόμα και με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Οι αεροδυναμικοί θόρυβοι όμως δεν έλειπαν, αν και δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση ανυπόφοροι. 
Οι μεγάλες ζάντες έβαλαν δύσκολα στο μεγάλο Opel  στην δοκιμή άνεσης  καθώς μερικές έντονες ανωμαλίες δεν απομονώθηκαν πλήρως. Δεν θα το χαρακτηρίζαμε κουραστικό αλλά δεν μπορεί να φτάσει τα επίπεδα ενός πιο «απλού» Insignia. Στο εσωτερικό δεν έλειψαν οι  τριγμοί, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από το ταμπλό.
Στις στροφές το Insignia τα καταφέρνει πολύ καλά, στρίβει με αρκετά χιλιόμετρα αλλά το κάπως ασαφές τιμόνι κόβει τις ορέξεις του οδηγού. Τα bucket καθίσματα παρέχουν πολύ καλή στήριξη στα σώματα των επιβατών, ενώ έχουν αγωνιστικό χρώμα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ