Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

BMW X2

Διαβάστηκε από 41714 αναγνώστες - 4/6/2018

Όπως το Kona, έτσι και η Χ2 έχει δώσει βροντερό παρόν σε όλα τα τελευταία τεύχη της Αγοράς/Autobild. Δοκιμή, οδήγηση, συγκριτικό και τώρα ήρθε η ώρα της πίστας. Είχαμε στην διάθεση μας την έκδοση με τον δίλιτρο ντίζελ κινητήρα των 190 ίππων και την κίνηση στους 4 τροχούς. Στην οβάλ πίστα η Χ2 κινούμενη με την τελική των 220 χλμ./ώρα μας θύμισε επιβατικό χάτσμπακ της Βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Κορυφαίο πάτημα, άριστη ποιότητα κύλισης και περιορισμένα ντεσιμπέλ στην καμπίνα των επιβατών συνθέτουν την εικόνα της Χ2 σε τέτοιου είδους ρυθμούς κίνησης. 
Η Χ2 όπως έχουμε ξαναγράψει έχει σφιχτή ρύθμιση της ανάρτησης, έτσι μπορεί να κερδίζει σε δρόμο με στροφές αλλά υστερεί ως προς την προσφερόμενη άνεση. Σε καμία περίπτωση δεν θα ταλαιπωρήσει του επιβάτες της αλλά δεν μπορεί αν συγκριθεί με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Στο εσωτερικό βέβαια δεν ακούστηκαν τριγμοί καθώς η ποιότητα συναρμογής, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι κορυφαία. 
Στις στροφές βγάζει το καλύτερο της εαυτό και θυμίζει σπορ κατασκευή. Γέρνει ελάχιστα, έχει υψηλά περιθώρια πρόσφυσης και η τετρακίνηση λειτουργεί υποδειγματικά. Το τιμόνι όπως και αυτό της 120i έχει σωστό βάρος, κορυφαία αίσθηση και γεμίζει τον οδηγό αυτοπεποίθηση. Τα φρένα είναι και αυτά συμμετοχικά σε όλο το παιχνίδι μες την πίστα ενώ εξασφαλίζουν και πολύ μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ