Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Porsche 911 GT2 RS

Διαβάστηκε από 41867 αναγνώστες - 4/6/2018

Η κατακόκκινη Porsche των 3,8 λτ. αποδίδει 700 λυσσασμένα άλογα που για να τα ελέγξεις απαιτείται μεγάλη οδηγική εμπειρία. Δεν σας κρύβουμε ότι αρχικά μας τρόμαξε το αυτοκίνητο, αλλά μετά από μερικούς γύρους στις πίστες αρχίσαμε δειλά-δειλά να βρίσκουμε τα πατήματα του. 
Στην οβάλ πίστα πιάσαμε σε χρόνο dt 280 χλμ./ώρα με την επιτάχυνση να είναι καταιγιστική και το ψηφιακό κοντέρ να μην προλαβαίνει να μετράει χιλιόμετρα. Ακόμα και στα 250+ χλμ./ώρα σε κολλάει στο κάθισμα. Ο ήχος είναι πορωτικός και η εμπειρία οδήγησης της μοναδική. Τα 280 στην οβάλ πίστα τα είχε για «πρωινό» καθώς η τελική της αγγίζει τα 340! 
Το αγωνιστικό GT2 RS το περάσαμε από την πίστα δοκιμής άνεσης αλλά νομίζουμε πως αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η λέξη άνεση είναι πραγματικά άγνωστη σε αυτήν την Porsche.
Στις πίστα με τις στροφές, το καθαρόαιμο αγωνιστικό σημείωσε από τους καλύτερους χρόνους. Ήταν, όπως είναι λογικό, στο στοιχείο του, αλλά ήταν τόσο απόλυτο στον χειρισμό που η παραμικρή λάθος κίνηση ήταν ικανή να σε κάνει να σε βγάλει από τον δρόμο. Τα φρένα έχουν απίστευτη απόδοση και είναι πάντα εκεί ρυθμισμένα φυσικά για τέτοιου είδους κίνηση.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ