ΠΑΠΑΤΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ - - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΠΑΤΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ.

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 111Α, 16451   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

210 9702455  Website

ΠΑΠΑΤΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ.

ΠΑΠΑΤΣΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 111Α, 16451   ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

210 9702455  Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση διαθέτει έναν σύγχρονο χώρο που της επιτρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών, όσον αφορά τον τομέα της φανοποιίας. Τα κατάλληλα μηχανήματα και η εμπειρία των συνεργατών τους, αναδεικνύουν την εταιρεία Παπατσαράς Νίκος ως λύση-μονόδρομο σε περίπτωση που σας παρουσιαστούν προβλήματα τέτοιου είδους.

Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, σας εγγυόνται την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Στη φανοποιία βασικό ρόλο παίζουν οι οδηγίες του κατασκευαστή με αποτέλεσμα να ακολουθούνται κατά γράμμα, ώστε να καλυφθούν οι εργοστασιακές προδιαγραφές και το αυτοκίνητο σας να επανέλθει στο σημείο που βρισκόταν.

Το φανοποιείο Παπατσαράς Νίκος θα καλύψει μικροζημιές και μικροεπισκευές με ταχύτητα και προσοχή, ώστε να μην χάνεται ούτε τον χρόνο σας, αλλά ούτε τα χρήματά σας, προσφέροντάς σας άμεση επαναφορά της ζημιάς. Παράλληλα, διαθέτουν τεχνογνωσία για όλες της σύγχρονες μορφές υδατοδιαλυτών βαφών.
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Φανοποιία
  • Γυάλισμα φανών
  • Βαφή ολική
  • Βαφή τοπική
  • Επαναφορά Ζημιών (λακκούβες, τσαλακώματα)

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες