Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για ελαστικά εμπιστευτείτε τους καλύτερους

Διαβάστηκε από 13474 αναγνώστες - 25/8/2021

Τα 44 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της εταιρείας Κλίνης στον χώρο των ελαστικών και των ζαντών, είναι μονόδρομος για μια επιτυχημένη αγορά.

Από το 1976 και έπειτα, η εταιρία Κλίνης είναι δίπλα σας για την αντικατάσταση των ελαστικών, των ζαντών αλλά και των αναρτήσεων σας. Η τεράστια τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, είναι αυτή που σε κάνει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των τεχνικών. Πάντα με τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς σε ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις κάθε είδους αλλά και για κάθε πορτοφόλι.

Kοινοποίησε το »


Στο κατάστημα τους στην Μεσογείων 93 στο Μαρούσι, θα βρεις μια τεράστια γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο σου. Η εταιρεία και οι ανάγκες των πελατών, βοήθησαν την φιλοσοφία εξέλιξης με σκοπό την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης.
Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρεία Κλίνης έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.
 
Η λίστα των υπηρεσιών περιέχει:
  • Εμπόριο ελαστικών
  • Ζάντες - Επισκευή ζαντών
  • Βάψιμο ζαντών
  • Ζυγοσταθμίσεις
  • Ευθυγραμμίσεις
  • Αναρτήσεις
Εμπιστευτείτε για τα ελαστικά σας τους καλύτερους, εμπιστευτείτε την εταιρεία ελαστικών Κλίνης!
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Μεσογείων 93 Μαρούσι ΤΚ 151 26
Τηλ.: 210 6198940
email: [email protected]
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις