Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φανοποιείο αυτοκινήτων στο Περιστέρι – Auto Paints
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φανοποιείο αυτοκινήτων στο Περιστέρι – Auto Paints

3/4/2024

Η εταιρεία Auto Paints Γ. ΔΕΣΥΠΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ με έδρα το Περιστέρι προσφέρει υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής με απεριόριστη προσοχή στη λεπτομέρεια, έχοντας μόνο ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό της.

Με εξειδίκευση στην επισκευή και βαφή του αυτοκίνητου, η εταιρεία Auto Paints βρίσκεται με τον καλύτερο τρόπο κοντά στις ανάγκες του πελάτη, για αυτό διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Τα 22 χρόνια εμπειρίας και οι αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου και βαφής αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και τον καλύτερο λόγο για να τους επιλέξετε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
Τo φανοποιείο Auto Paints εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως PPG & MAX MEYER, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
Η έμπειρη ομάδα των τεχνικών διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους  για την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Παράλληλα, η Auto Paints δεσμεύεται για τον ακριβή χρόνο επισκευής και παράδοσης του δικού σας, καθώς και τον ακριβή προϋπολογισμό του κόστους εργασιών.

Η Auto Paints συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και σας γλιτώνει από άσκοπες μεταφορές, καθυστερήσεις και γραφειοκρατία, αφού αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες μέχρι την αποπληρωμή της ζημιάς.   
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Auto Paints Γ. ΔΕΣΥΠΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Διεύθυνση: Κωστή Παλαμά 8 Περιστέρι ΤΚ 12132
Τηλ.: 210 574 5754
κινητό τηλέφωνο : 6944689623
τηλέφωνο viber : 6947833141
 email: [email protected]
Facebook

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις