Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Κάθετη μονάδα Skoda Honda και Mitsubishi στα Βόρεια Προάστια - Sotiropoulos group

Κάθετη μονάδα Skoda Honda και Mitsubishi στα Βόρεια Προάστια - Sotiropoulos group

15/6/2022

Εξουσιοδοτημένη μονάδα Skoda Honda και Mitsubishi. Από την αγορά μέχρι και τη συντήρηση του αγαπημένου σου Skoda, η εταιρεία Sotiropoulos group εγγυάται για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Ο Ηλίας Σωτηρόπουλος σαν φυσικό πρόσωπο ξεκίνησε το 1973 με εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τη Γερμανία. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με εμπορία αδειών και αυτοκινήτων Δ.Χ. (ΤΑΞΙ, Λεωφορεία, Φορτηγά κτλ.). Από το 1987 ασχολείται με την εμπορία καινούργιων αυτοκινήτων και ειδικότερα με τις εταιρίες MITSUBISHI και HONDA και στη συνέχεια με την κατασκευή και λειτουργία κάθετων μονάδων Πωλήσεων, Service και Φανοποιείων - Βαφείων από το 2000 και Multibrand ολοκληρωμένη μονάδα από το 2007, με νέες συνεργασίες με τις εταιρείες SKODA HONDA και MITSUBISHI MOTORS. Αυτή η πορεία συνεχίζεται με επιτυχία και ανοδική πορεία των πωλήσεων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και υπηρεσιών after sales όπως service, φανοποιεία και βαφή, έως και σήμερα.

Κοινοποίησέ το »


Παράλληλα γίνονταν και γίνονται μια σειρά βελτιώσεων και επενδύσεων, ώστε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών των εταιριών του Κου Σωτηρόπουλου να είναι το βέλτιστο δυνατό :
• Αναβαθμίζονται συνεχώς οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις και υποδομές, ώστε να καλύπτουν με επιτυχία τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις.
• Το προσωπικό εκπαιδεύεται ανελλιπώς πάνω στο αντικείμενο του αλλά και τις αλλαγές σε αυτό.
• Δημιουργούνται νέες κάθετες μονάδες, πάντα ιδιόκτητες, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στους πιο κεντρικούς εμπορικούς άξονες του νομού Αττικής, με στόχο την ενίσχυση του δικτύου καταστημάτων.

H εταιρεία Sotiropoulos group είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου Skoda, προσφέροντας για περισσότερο από 50 χρόνια στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την εγγύηση του ονόματος Skoda. Διαθέτει μεγάλη και σύγχρονη έκθεση αυτοκινήτων με ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα test drive για να μπορέσει ο πελάτης να πάρει μια γεύση για το αυτοκίνητου που ενδιαφέρεται να αποκτήσει. Παράλληλα διαθέτει απόλυτα αξιόπιστα και ελεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που καλύπτουν καθέ απαίτηση των πελατών της.
 
Επίσης διαθέτει άριστα εξοπλισμένο συνεργείο service και φανοποιείο με το πλέον εκπαιδευόμενο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο διαθέτει τις ανώτατες διακρίσεις και πιστοποιήσεις στον κλάδο του, για την ταχύτερη, ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας.

Η εταιρεία Sotiropoulos group στο πλαίσιο των αναγκών & υπηρεσιών των σύγχρονων οδηγών, στελεχώνεται από μια θαυμαστή ομάδα επαγγελματιών που επιδιώκουν να μετατρέψουν τη διαδικασία απόκτησης και συντήρησης ενός αυτοκινήτου σε μια ευχάριστη, άνετη και ξεχωριστή εμπειρία.

Η εταιρεία Sotiropoulos group ακολουθεί τις εξελίξεις, οπότε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις θα βρείτε όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Το τεχνικό γραφείο, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί των εγκαταστάσεων θα λύσουν κάθε σου απορία σχετικά με την ηλεκτροκίνηση και τα υβριδικά οχήματα και θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις