Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Autofit: Με δίκτυο 58 συνεργείων σε όλη την Ελλάδα

Autofit: Με δίκτυο 58 συνεργείων σε όλη την Ελλάδα

2/1/2024

Η αλυσίδα AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα κέντρα συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων, με πλήρες δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Αριθμεί περισσότερα από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες, ενώ διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών σε 58 σημεία σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.
 
Οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων  και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.  Tα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.
 
Η σωστή συντήρηση του οχήματος σας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον μας αλλά και στην οικονομία σας. Ένα κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο εκπέμπει σημαντικά αυξημένους ρύπους, καταναλώνει περισσότερο καύσιμο και είναι επικίνδυνο για την ασφάλειά σας.  Στα συνεργεία AUTOFIT φροντίζουμε το αυτοκίνητο σας ώστε να απολαμβάνετε την οδήγηση άνετα και ξεκούραστα με το μικρότερο δυνατό κόστος συντήρησης.
                      
Επιπλέον τα συνεργεία AUTOFIT πληρούν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές προδιαγραφές ανακυκλώνοντας τα χρησιμοποιημένα και επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά (μπαταρίες, λιπαντικά, καταλύτες κτλ)

Βρείτε ό,τι πληροφορία χρειάζεστε όπως και έναν προσωπικό σύμβουλο στο site https://www.autofit.gr και κλείστε εύκολα το ραντεβού σας https://www.autofit.gr/forma-radevou/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις